Vodafone Hat açılmıyor

Ali 183

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben Vodafone’den sım kartı aldım. (İnternet sitesi çünkü Online'ye özel bir hattı) Sonra biraz getirmeleri uzun sürdü ama gelince taktım kimseyi arayamıyordum, hep ağlara kayıtlı değil diyordu ve YouTube’deki hiçbir video işime yaramadı. Gittim bayiye ve birkaç güne açılır dediler. Bekledim bekledim açılmadı. En son babam beklemekten bıkıp aradı. Bize yanlış sım kartını göndermişler.
Neyse babam aramasa söylemeyecekler zaten. Sonra bekliyorum şimdi açılması hattın hala açılmadı ve babam arayınca artık babamın numarasını açmıyorlar. Bunu okuyorlarsa (ki öyle bir ihtimal yok) bir bir şey yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
image.jpg

Hangisi?

Simi çıkarıp taktım şifreyi girdim ama olmadı. Birini arayınca ağlara kayıtlı değil diyor.

Telefonunuz sisteme kayıtlı mı? BTK'nın sitesinden kontrol edin. "*#06#" numara çevirme ekranına yazın. IMEI1 yazan 15 haneli kodu verdiğim siteye yazın. Bu kodu asla paylaşmayın. Bu kod cihazınızın kimlik numarasıdır. "Ithalatçı Kayıtlı" veya "Pasaport Kayıtlı(yurtdışı cihazı olduğunu biliyorsanız sorun yok)" diyorsa sorun yoktur. "Kayıt Dışı" veya cihazınızın modeli farklı ise IMEI'niz klonlanmış olabilir veya başka IMEI herhangi bir tuşlu telefondan kaydedilmiş olabilir. Cihazı nereden ve nasıl aldınız?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı