Vodafone internet çok yavaş

244012

Hectopat
Makaleler
7
Siteler yavaş yükleniyor, fotoğraflar yavaş yükleniyor, indirmede 500 KB/s görürsem çok şükür. Neden bu kadar yavaş? Turkcell'e mi geçmem lazım? Paketim Yenilenen 8 GB.

Son düzenleme:
Ev interneti mi? Telefon interneti mi? Hangi paket? Hiçbir şey belirtilmemiş, nasıl yardımcı olalım?
Konuyu açtığım yerden anlaşılır diye düşündüm. Paket Yenilenen 8 GB.
Müşteri hizmetlerini arayıp yardım istemeniz daha doğru olur. Çünkü burada size yardım edecek bu konuda birisi yok.
Başkaları bu durumu yaşadığında ne yaptğını öğrenmek için konuyu açtım.

Konuyu açtığım yerden anlaşılır diye düşündüm. Paket Yenilenen 8 GB.

Başkaları bu durumu yaşadığında ne yaptğını öğrenmek için konuyu açtım.
Çok özür dilerim görmemişim, aynı sorun bende de var (3-5 gündür ve belli aralıklarla devam ediyor). Müşteri hizmetleri pek umursamıyor açıkçası (sorun sizde veya telefonunuzda vb. söylemlerde bulunuyorlar) ben hattımı değiştireceğim aynısını size de öneririm. İşkence çekmeye değmez.

Vodafone Mobile 4.5G'de maalesef hız konusunda kötü hocam. Turkcell'e ya da Turk Telekom'a geçebilirsiniz. Vodafone Mobil'de kalıcam derseniz BTK'dan şikayet edebilirsiniz hız düşük diye.

Vodafone Mobile 4.5G'de maalesef hız konusunda kötü hocam. Turkcell'e ya da Turk Telekom'a geçebilirsiniz. Vodafone Mobil'de kalıcam derseniz BTK'dan şikayet edebilirsiniz hız düşük diye.
Hocam olay basit. Baz istasyonlarını fibere geçirecekler. Olay bu. Vodafone'da bunu yapmıyor bir türlü. Memnunum ama yıl olmuş 2021 ve hala yavaş olduğu için 4.5G kullanamıyorum. 3G kanalı daha stabil ve hızlı 4.5G'den.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı