Galiba çekmeyen bir yerdesiniz. Bende değerler gayet güzel çünkü. Hiç sorun yaşamadım.
Turk Telekom için diyorsanız Turk Telekom mobil için söylüyorum kötü bir operatör. Kullandığımda anca caddelerde-işlek yerlerde 50-100 MBPS arası hız alıyordum İzmir genelinde. Sokaklara girince işkence oluyordu Turk Telekom.
3G'ye düşüyor, 2G'ye düşüyor, internet hızında Vodafone'u mumla aratıyordu.
Ayrıca 4.5G görmeme rağmen ve speedtestte LTE Turk Telekom yazmasına rağmen şehrin göbeğinde 0-1-2 MBPS hızlar söz konusuydu. Bir an düşünmedim değil, bunlar İzmir'i yatırımda unuttular mı acaba diye..
Vodafone'a gelirsek şuan da kullanıyorum, onda da deneyimim nereye gidersem 4.5G görüyorum. Anca kırsala çıktığım zaman 4.5G-3G arası gidiyor ama hiçbir zaman şebekesiz kalmadım, 2G olmadı. Kapsama konusunda böyle, hız konusuna gelirsek şehir merkezinde bir nebze 20-50 MBPS'lik hız söz konusu. Ara sokaklara, tenha yerlere girince de speedtest yapıyorum, LTE Vodafone olarak çıkıyor ve hızlar genelde 1-2 MBPS ila 5-8 MBPS arası oluyor.
Benim deneyimlerim ; Turkcell > Vodafone Mobile > Turk Telekom Mobile
Gelelim bonkörlüklerine, Turkcell'den söz edersem salla kazan, gnç çatlat vs. oyunlarını bilirseniz, sizi internete boğar.
Vodafone ise çarktan yürür müşterisine, haftalık 20 GB, haftalık pass paket, Trendyol 15 GB kampanyası, bedava günlük sınırsız internet, indirimleri vs. müşterinin ağzına bal çalar, 4.5G hızını unutturup keyifli deneyim yaşatır.
Son olarak Turk Telekom Mobile gelirsek ki bence hiç gelmeyelim en az kampanyası olan hat ama güzel faturalı tarifeleri vardı zamanında, şuan da ara sıra yapıyor. Örnek verirsem 20 GB 45 TL'lik bir Prime tarifeye geçmiştim. Üstüne indirim alıp 20 GB + 1000 dk. + 1000 sms Prime'ı 12 ay boyunca aylık 29 liraya getirmişliğim var ama anca 2-3 ay dayanabildim altyapısına çekim gücüne.
Şuanlık Vodafoneluyum, tek şikayetim 4.5G hızı ama onuda günlük sınırsız internetle, çarkla, Trendyol vs. indirim kampanyalarıyla unutturuyor.