Vodafone internet çok yavaş

Benim tarife de Limitsiz Redli, doğru, düzgün internete giremiyorum, geceleri ve de hotspot açınca öyle kalıyor benim internet. Geceleri Call Of Duty Mobile ve PUBG New State bana işkence oluyor. Turkcell'e taşıyayım diyorum, bari aynı fiyatı ona vereyim diyorum, hem cayma bedeli çok hem de Turkcell de öyle Limitsiz bir tarife henüz yok. Bari 30 GB + Sınırsız Sosyal Medya gibi bir tarife çıkarsa ona da razıyım.

Sadece fiber değil hocam, bant genlişliğide hepsi 10, sadece B7'nin 15. Bütün bandların bant genişliği 20 olsa, fiberli olsa siz o zaman Vodafone'un hızını görün. Turkcell'le yarışır.

Bant genişliği büyük etken, fibersiz bile bant genişliğinin hepsini 20'ye çıkarsa en az yine 5 MBPS şebeke hızı olur her yerde. Ama şuan ki hali görüyorsunuz, 10 bant genişliğiyle kimi yerde 0.03 MBPS bile görülüyor.
@478040
Allah yardımcın olsun hocam, 4.5G hızı Vodafone'un kanayan yarası. Her gün daha da kötüleşiyor hızlar. Vodafone artık çözüm bulmalı. Yoksa kaldık ortada, Türk Telekom'da çekmiyor. Turkcell zaten pahalı, her yol Turkcell'e çıkıyor.

Son düzenleme:
Amin hocam, çok teşekkür ederim. Evet, Vodafone gittikçe kötüleşiyor, Türk Telekom hat var, onda biraz takıldım, onda problem yok, Türk Telekom sınırsız tarifeleri kaldırmasa düşünebilirdim ama maalesef eledim.

Turkcell'in bu yeni yıl da sınırsız sosyal medya içeren bir tarife çıkaracağını tahmin ediyorum, İnşallah tahminim de yayılmam, eğer böyle birşey yaparsa, tarife bitimine yaklaşınca veya süresi dolunca, hala Vodafone'un internetin de problem yaşarsam, bu tarife'ye geçiş sağlayabilirim.

Sadece fiber değil hocam, bant genlişliğide hepsi 10, sadece B7'nin 15. Bütün bandların bant genişliği 20 olsa, fiberli olsa siz o zaman Vodafone'un hızını görün. Turkcell'le yarışır.
Keşke öyle bir şey yapsalar tüm baz istasyonlarına. Yoğunluk az diye anca geceleri adamakıllı Twitch yayını izleyebiliyorum. Gündüzleri Youtube falan girebiliyorum. Yayın izlenmiyor. Donuyor sürekli gündüzleri.

Şuan DEV80GB + Selfy Özgürce Sosyal yapma gibi bir planım var.

Ana hat olarak Turk Telekom'u kullanırım, hem uygulamalarıda sınırsız. Yan hat olarakta Turkcell faturasız Dev 80 GB.

Turk Telekom'a güvenmediğim için yan hat olarak Turkcell yaparım.

Turk Telekom çekmediğinde direkt Turkcell'e geçerim.

Aylık ikisinin maliyeti 84 TL.

Turk Telekom : 20 GB + Sınırsız YouTube,İnstagram,Facebook,Twitter. (Selfy Özgürce Sosyal)

Turkcell : Dev 80 GB (DEV80)

Türk Telekom'dan epey ağızım yandı hocam. Mümkünse benden uzak dursun Türk Telekom. Hem kötü hızı var hem de taahhüt bitince aşırı fazla fiyat biçiyorlar.

Galiba çekmeyen bir yerdesiniz. Bende değerler gayet güzel çünkü. Hiç sorun yaşamadım.
Turk Telekom için diyorsanız Turk Telekom mobil için söylüyorum kötü bir operatör. Kullandığımda anca caddelerde-işlek yerlerde 50-100 MBPS arası hız alıyordum İzmir genelinde. Sokaklara girince işkence oluyordu Turk Telekom.

3G'ye düşüyor, 2G'ye düşüyor, internet hızında Vodafone'u mumla aratıyordu.

Ayrıca 4.5G görmeme rağmen ve speedtestte LTE Turk Telekom yazmasına rağmen şehrin göbeğinde 0-1-2 MBPS hızlar söz konusuydu. Bir an düşünmedim değil, bunlar İzmir'i yatırımda unuttular mı acaba diye..

Vodafone'a gelirsek şuan da kullanıyorum, onda da deneyimim nereye gidersem 4.5G görüyorum. Anca kırsala çıktığım zaman 4.5G-3G arası gidiyor ama hiçbir zaman şebekesiz kalmadım, 2G olmadı. Kapsama konusunda böyle, hız konusuna gelirsek şehir merkezinde bir nebze 20-50 MBPS'lik hız söz konusu. Ara sokaklara, tenha yerlere girince de speedtest yapıyorum, LTE Vodafone olarak çıkıyor ve hızlar genelde 1-2 MBPS ila 5-8 MBPS arası oluyor.

Benim deneyimlerim ; Turkcell > Vodafone Mobile > Turk Telekom Mobile

Gelelim bonkörlüklerine, Turkcell'den söz edersem salla kazan, gnç çatlat vs. oyunlarını bilirseniz, sizi internete boğar.

Vodafone ise çarktan yürür müşterisine, haftalık 20 GB, haftalık pass paket, Trendyol 15 GB kampanyası, bedava günlük sınırsız internet, indirimleri vs. müşterinin ağzına bal çalar, 4.5G hızını unutturup keyifli deneyim yaşatır.

Son olarak Turk Telekom Mobile gelirsek ki bence hiç gelmeyelim en az kampanyası olan hat ama güzel faturalı tarifeleri vardı zamanında, şuan da ara sıra yapıyor. Örnek verirsem 20 GB 45 TL'lik bir Prime tarifeye geçmiştim. Üstüne indirim alıp 20 GB + 1000 dk. + 1000 sms Prime'ı 12 ay boyunca aylık 29 liraya getirmişliğim var ama anca 2-3 ay dayanabildim altyapısına çekim gücüne.

Şuanlık Vodafoneluyum, tek şikayetim 4.5G hızı ama onuda günlük sınırsız internetle, çarkla, Trendyol vs. indirim kampanyalarıyla unutturuyor.

@MobilRadar Yok hayır Türk Telekom kullanıyordum berbattı. Vodafone kullanıyorum. Onun için söylüyorum. Gerçi vodafone da pek iyi diyemem ama...
Vodafone fiyat/performans operatör. Ama şu kanayan yarasına 4.5G hızına bir çözüm bulsa keşke.

Turkcell : Performans için vardır, ama fiyatlar üzer.

Turk Telekom : Fiyat için vardır, ama kalitesi üzer. (Gerçi son zamanda en pahalısı TT Mobil oldu.)

Vodafone : Fiyat ve Performans için vardır, benim için böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…