er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #1 Vodafone Net ev interneti 35 Mbps kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Vodafone Net'i bırakıp net Speed'e geçiş yapacağım. Sözleşmenin bitmesine 10 ay kaldı. Cayma bedeli alırlar mı? Alırlar ise kaç TL alırlar?
Vodafone Net ev interneti 35 Mbps kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Vodafone Net'i bırakıp net Speed'e geçiş yapacağım. Sözleşmenin bitmesine 10 ay kaldı. Cayma bedeli alırlar mı? Alırlar ise kaç TL alırlar?
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.891 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #2 er4n dedi: Vodafone Net ev interneti 35 Mbps kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Vodafone Net'i bırakıp net Speed'e geçiş yapacağım. Sözleşmenin bitmesine 10 ay kaldı. Cayma bedeli alırlar mı? Alırlar ise kaç TL alırlar? Genişletmek için tıkla... Cayma bedeli alırlar. Ne kadar alınacağını arayıp öğrenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
er4n dedi: Vodafone Net ev interneti 35 Mbps kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Vodafone Net'i bırakıp net Speed'e geçiş yapacağım. Sözleşmenin bitmesine 10 ay kaldı. Cayma bedeli alırlar mı? Alırlar ise kaç TL alırlar? Genişletmek için tıkla... Cayma bedeli alırlar. Ne kadar alınacağını arayıp öğrenebilirsiniz.
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #3 er4n dedi: Vodafone Net ev interneti 35 Mbps kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Vodafone Net'i bırakıp net Speed'e geçiş yapacağım. Sözleşmenin bitmesine 10 ay kaldı. Cayma bedeli alırlar mı? Alırlar ise kaç TL alırlar? Genişletmek için tıkla... THH'e başvurun. Ya da 10 ay bekleyin. Artı 0 Eksi
er4n dedi: Vodafone Net ev interneti 35 Mbps kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Vodafone Net'i bırakıp net Speed'e geçiş yapacağım. Sözleşmenin bitmesine 10 ay kaldı. Cayma bedeli alırlar mı? Alırlar ise kaç TL alırlar? Genişletmek için tıkla... THH'e başvurun. Ya da 10 ay bekleyin.