Vodafone Net Güvenilir mi?

JackKipper

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Dijital Baskı / Grafik Tasarım
Bugün Vodafone net ile görüşmek için numaramı bıraktım ve bana geri dönüş yaptılar. Şu anda 14 Mbps'lik internet kullanıyorum, daha üstü olmadığını söylemişlerdi ancak Vodafone bana daha üstünü alabileceğimi ve upload olarak 4 Mbps alacağımı söyledi. Daha önce de Türknet'e aynı şeyi sorduğumda bakır alt yapı olmadığı için fiber veremiyoruz demişti o yüzden kafam karıştı. Sizce gerçek mi yoksa müşteri çekmek için yapılmış bir şey mi?

Kullandığınız bölgeye ve dolayısıyla altyapınıza göre değişir. Bazı yerlerde X servis sağlayıcısı ile mükemmel bir internet hizmeti alırken bir başka yerde aynı firma ile çok büyük sorunlar yaşabilirsiniz. Fakat size tavsiyem taahhüt istemeyen firmaları denemeniz. 2019 yılında hala taahhüt istemeleri çok garip geliyor bana. Sonrasında sorun yaşarsanız ve çözmezlerse durum kötü oluyor, taahhütü bozamayacağınız için.

Kullanıyorum ve şuana kadar tek bir sıkıntım çıktı onda da müşteri hizmetlerini aradığım gibi hallettiler. Aklınızda takılan soruları cevaplayabilirim.
Sormak istediğim sadece 1 şey var aldıktan sonra upload hızınız yükseldi mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı