Kusura bakmayın hocam dün müsait değildim. Bu konu da aklımdan çıkmış yanıt veremedim. Şu ana kadar sorun çözülmüştür belki ama yardımcı olabilirim belki diye yine de anlatayım. Öncellikle kullanıcı kodunu vs keşke geri kalan numaraları gizleseydiniz. Şimdi aklıma geldi denedim bende ancak hizmet no bu uygulama da görünmüyor. Jetfatura sitesi var. Vodafone ait orada gözükmesi gerekiyor. Ancak şu anda ben giremediğim için bakamıyorum. Taahhüt süresini de geçirmişim zaten haberim olmadan. En kısa sürede hızlıca geçiş sağlayacağım bu hafta içinde. / şansa bizim potlar da ortadan kaybolmuş. 1 saattir kontrol ediyorum. Şu anda aynı durumdayım bende. Daha demin gittim port durumuna bakmaya 3 tane boşta duruyor sadece. Onlar da ne durumda çalışıyor mu kontrol etmek gerekiyor. Durduk yere iş çıktı bize de
fiber başvurusu yaptım mahalleye. Çok zor bir süreç olması gerek ancak yapacak bir durum yok. Olmadı internet sağlayıcıları ile iletişime geçmek lazım. Allah'tan bir iki bina ötede fiber altyapısı varmış. Belki süreç kısa da sürebilir bakmak lazım. /