Vodafone Net vs. Kablonet

Hocam millet kablonet kablonet diye bas bas bağrıyor yani.

İki firmayı da deneyimlemedim. O yüzden şimdilik 12 aylık sözleşme yapmayı düşünüyorum. Kablonet'i önerme sebebiniz nedir? Gerçekten bana fiber mi veriyorlar yoksa farklı bir şey mi?
Bahsettiğiniz kablo, koaksiyel kablo ise muhtemelen HFC (Hybrit Fiber Coaxial) altyapı olan fiber-koaksiyel melezi bir altyapıdır. Teknik olarak bu altyapıdan 1 Gbps hız almanız mümkün de olsa Turksat bunu yapma gereği duymuyor. Kendim de Kablonet kullanıyorum ama Vodafone 200 Mbps sunabiliyorsa HFC altyapılı Kablonet yerine Vodafone tercih etmek (Vodafone ile sorun yaşar mısınız bilmiyorum) daha mantıklı duruyor.

Evet dediğim kablo bu.

Sebebi nedir hocam?
Sebebi altyapısı fiber altyapıları var. Hızları daha yüksek oluyor. Turkcell'in 20 mbps paketini kullanıyorum indirme hızı düşük fakat oyunlarda pingim genelde 30 falan CS:GO'da.

Sebebi altyapısı fiber altyapıları var. Hızları daha yüksek oluyor. Turkcell'in 20 Mbps paketini kullanıyorum indirme hızı düşük fakat oyunlarda pingim genelde 30 falan CS:GO'da.

Hocam Vodafone'da bana fiber altyapı sunuyor. Benim merak ettiğim şey Vodafone ile Kablonet'in arasındaki farklar.

Hocam Vodafone'da bana fiber altyapı sunuyor. Benim merak ettiğim şey Vodafone ile Kablonet'in arasındaki farklar.
Dostum arada fiyat farkı azsa KabloNet tercih et. Ben yani Vodafone'un fiber aktyapısı olduğunu şimdi öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…