Vodafone red sınırsız tarifesi alınır mı?

Aleykümselam.
Ben bu interneti genelde PC de kullnacagım için 15 GB sınırını aşmanın yolları lazım. Ki aşılabiliyormus. Ek hospost paketleri de bayağı tuzlu ve sınırsız olanı yok. Siz telefonda mı kullanıyorsunuz bu tarifeyi bilgisayara da bağlıyor musunuz? 15 GB bitince ne yapacaksınız?

Ben telefonda kullanıyorum ve PC için maalesef hala çözüm bulamadım internetle olan her işimi telefonla yapmaya çalışıyorum. Kalan 15GB ı da mecburen idareli kullanıyorum.

Altyapı yokken bir yıldan uzun süre bu tarifeyi kullandım, PdaNet+ ile interneti bilgisayarıma verdim ve 15 GB sınırına takılmadan interneti kullanabildim.
Ben kullanırken kabul edilebilir bir hızı vardı, yanlış hatırlamıyorsam ben 60Mbps civarında kullanıyordum. Birkaç ay sonra bir anda hız 5Mbps olarak değişti ve ne yaptıysam eski haline getiremedim. Oyun için kullanmayı tavsiye etmem, ping değerli rahatsız edecektir.

Altyapı yokken bir yıldan uzun süre bu tarifeyi kullandım, PdaNet+++ ile interneti bilgisayarıma verdim ve 15 GB sınırına takılmadan interneti kullanabildim.
Ben kullanırken kabul edilebilir bir hızı vardı, yanlış hatırlamıyorsam ben 60Mbps civarında kullanıyordum. Birkaç ay sonra bir anda hız 5Mbps olarak değişti ve ne yaptıysam eski haline getiremedim. Oyun için kullanmayı tavsiye etmem, ping değerli rahatsız edecektir.

5'e nasıl düşürebiliyorlar ki en baba 10'a düşürürüz dediler bana.
Oyun içinde kullanacağım.

5'e nasıl düşürebiliyorlar ki en baba 10'a düşürürüz dediler bana.
Ben kullanırken normalde 60Mbps aldığım yerde bir anda 5Mbps üzerini alamamaya başladım. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama müşteri hizmetleri ne yaptıysa düzeltmedi.
Ben Aydın'da yaşarken kullanmıştım, Valorant ve LoL'ün İstanbul sunucularında ortalama 80ms oynuyordum. Nerede olduğunu bilmediğim CS2 (dereceli) sunucuları ise 130ms civarındaydı. Rekabetçi oyun oynarken pek zevk alamazsınız ama internet bağlantısı gerektiren veya rekabetçi olmayan oyunlar için ideal. Bazen bağlantı kopması veya ping sıçramaları yaşanabiliyor.
Eğer altyapı yoksa en iyi seçenek yine bu tarife gibi. Yine altyapı olmayan bir yerde olsam yine bu tarifeyi alırdım.

Ben kullanırken normalde 60Mbps aldığım yerde bir anda 5Mbps üzerini alamamaya başladım. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama müşteri hizmetleri ne yaptıysa düzeltmedi.
Ben aydın'da yaşarken kullanmıştım, Valorant ve LoL'ün İstanbul sunucularında ortalama 80ms oynuyordum. Nerede olduğunu bilmediğim CS2 (dereceli) sunucuları ise 130ms civarındaydı. Rekabetçi oyun oynarken pek zevk alamazsınız ama internet bağlantısı gerektiren veya rekabetçi olmayan oyunlar için ideal. Bazen bağlantı kopması veya ping sıçramaları yaşanabiliyor.
Eğer altyapı yoksa en iyi seçenek yine bu tarife gibi. Yine altyapı olmayan bir yerde olsam yine bu tarifeyi alırdım.

Ben normalde de telefon internetiyle LoL vs oynuyorum 30 ms civarı alıyorum okey bir durum. Tarife değişince bu değişmez sanırım ama 5 Mbps cok az 10 yine idare eder de.

Bir süre kullandım ama şu an kullanmıyorum çünkü sonra hotspot limiti olmayan tarifeye geçtim.
Çalıştığını biliyorum çünkü mantığına hakimim, donanimhaber'de 100 kişiye PM'den anlattım hiç biri de çalışmıyor demedi :)
İkna edecekse Turkcell'deki YouTube paketini bu şekilde bilgisayarda kullanıyorum.
Hocam telefonda YouTube ya da Instagram internetini normal internet olarak nasıl kullanabilirim? Konu linki varsa atabilir misiniz? Ya da siz anlatabilir misiniz?

Bir süre kullandım ama şu an kullanmıyorum çünkü sonra hotspot limiti olmayan tarifeye geçtim.
Çalıştığını biliyorum çünkü mantığına hakimim, donanimhaber'de 100 kişiye Pm'den anlattım hiçbiri de çalışmıyor demedi :)
İkna edecekse Turkcell'deki YouTube paketini bu şekilde bilgisayarda kullanıyorum.

Hocam Vodafone de ki sınırsız wp veya LoL PUBG paketlerini PC de normal internet olarak PdaNet+ ile mi kullanabiliyoruz? Zamanında bana bir kod atmıştınız CMD için o kod hala duruyor onunla olur mu yoksa PdaNet+ lazım mı wp paketini flan kullanmak için?

Hocam Vodafone de ki sınırsız wp veya LoL PUBG paketlerini PC de normal internet olarak PdaNet+ ile mi kullanabiliyoruz? Zamanında bana bir kod atmıştınız CMD için o kod hala duruyor onunla olur mu yoksa PdaNet+ lazım mı wp paketini flan kullanmak için?
O tamamen başka mevzu. Karışık. Benim söylediğim yöntemde veya pdanette hakkın neyse onu kullanabilirsin sadece hotspot kısıtını kaldırırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı