Vodafone RedBox iptali

Caulfield

Kilopat
Katılım
19 Ocak 2018
Mesajlar
856
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Port olmamasından ötürü 1 hafta önce RedBox sınırsız 15 megabit tarifesini satın aldım. Satın almadan önce müşteri hizmetleri eğer memnun kalmazsam 14 gün içinde iade edebileceğimi söyledi. Dün aradığımda ise iptal işlemi için 400 TL kadar bir ücret çıkardılar. Bunu bağlatmadan önce söylemediler. Yetmezmiş gibi sisteme de başka birinin adresini girmişler, adres farklı olduğu için evimde teknik destek de alamıyorum. Merak ettiğim daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? İptal ettirmeyi düşünüyorum ve herhangi bir ücret ödemeyeceğim. Gerekirse mahkemelik de olurum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İptal için ücreti ödemeniz gerekli. Ödemeyi yaptıktan sonra Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapabilirsiniz ücret iadesi için. Uğraşmak istemiyorsanız müşteri hizmetlerinden ses kayıtlarının dinlenmesini, size iptal durumunda ücret yansıtılmayacağı söylendiğini ve gerek olursa THH'ne başvuracağınızı belirtin.
 
Bir not daha: Turkcell ile görüştüm, bölgeniz 4.5G için uygun değil diyerekten Superbox bağlamadı. Bu haysiyetsizler sistemdeki adresi başka gösterdiği için bağladılar muhtemelen. Başka bir açıklaması olamaz. Bunun üzerinden yürüyebilirim diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı