Öncelikle merhaba, başlıkta belirttiğim gibi "nasıldır?" Sorusuna cevap arıyorum. Kullanan arkadaşlar vardır belki. Onların önerip önermediğini merak ediyorum hatta kullanmayıp bilgisi olan arkadaşların da düşüncesini merak ediyorum. Binamda düzgün bir altyapı olmadığı için her gün akşamları 1 veya 3 defa internet bağlantım kopuyor ve şu an hiç yok. Mobil hat operatörüm Vodafone ve internet hız testi yaptığımda (4.5G erişimi olan yerde) 70 Mbps download hızı ve 11 Mbps upload hızı belli süreler sonrası yaptığımda 110 Mbps 20 upload gördüğüm oldu.
Bu da yoğunluğundan dolayı diye düşünüyorum ping değerleri 19 17 arası değerlerde jitter değerleri 1 3 ms arası değerlerde mobil hattımda. Peki sizin önerileriniz nelerdir? Bir de şu sorularıma yanıt arıyorum. Fiyatı 99, 90 liralık tarifeyi tercih edeceğim fakat ilerleyen zamanlarda ücret artışı olur mu? Kotalı tarife fakat aşım durumunda herhangi bir ek paket almayacağım faturaya yansıyan fiyat 99, 90 TL ödeyeceğim sürekli sabit tutar mı? Bu sorularıma cevap bekliyorum.
Bu da yoğunluğundan dolayı diye düşünüyorum ping değerleri 19 17 arası değerlerde jitter değerleri 1 3 ms arası değerlerde mobil hattımda. Peki sizin önerileriniz nelerdir? Bir de şu sorularıma yanıt arıyorum. Fiyatı 99, 90 liralık tarifeyi tercih edeceğim fakat ilerleyen zamanlarda ücret artışı olur mu? Kotalı tarife fakat aşım durumunda herhangi bir ek paket almayacağım faturaya yansıyan fiyat 99, 90 TL ödeyeceğim sürekli sabit tutar mı? Bu sorularıma cevap bekliyorum.