Vodafone Rezilliği

Berhan Kanbur

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Annem ayda 40 liraya Esnaf 5GB ayda tarifesi kullanıyordu.

Kendiliğinden bir baktım 60 liralık 8GB Red tarifesine geçmiş.

Müşteri hizmetlerini aradım; Taahhüt bitmesine yakın 22.10.2018 tarihinde telefonunuzun ana ekranına bir bildirim gelmiş (pop-up) sizde bunu onaylamışsınız, bu tarifeye geçmiş ve otomatik taahhüt yapmış.

İptal etmek istediğimde de 80 lira cama bedeli istiyor.

Size soruyorum herhangi bir sözlü onay almadan tuşa basarak kendisi nasıl yeniden taahhüt yapabiliyor ? Bu suç değil midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sorunu vodafone gibi insanların zaafiyeti ve bilgisizliğinden kazanmaya çalışan bir şirketle yaşıyorsanız Allah yardımcınız olsun.
Kesinlikle ne müşteri menfaati ne de şirket prestijini düşünmüyorlar.

Aynısı Turkcell'de de mevcut. Pop-up'a basmış olabilir demişti. Şikayet ettikten sonra telafi etmeye çalıştılar fakat yine de belirli kesinti olmuştu. Vodafone kendi destek sayfasından şikayetinizi oluşturun.
Benim yakınlarımdan Turkcell kullananların başına da benzer bişey gelmişti fakat fatura tutarını tamamen iade etmişlerdi.
Böyle durumlarda direkt olarak tüketici hakem heyetine gitmeni öneririm. Şirket ile irtibata geçince bir şekilde seni ikna ediyorlar.
Tüketici hakem heyeti de bana çok uzak gerçekten bu işin peşini bırakmak istemem ama okul falan yorgunluktan uğraşamıyorum.
Eğer sorunu vodafone gibi insanların zaafiyeti ve bilgisizliğinden kazanmaya çalışan bir şirketle yaşıyorsanız Allah yardımcınız olsun.
Kesinlikle ne müşteri menfaati ne de şirket prestijini düşünmüyorlar.
Aynen öyle. Müşteri Temsilcisi bi de dalga geçer gibi cevaplar vermiyor mu iyice deli oluyorum.

Aynı durum annemin başınada geldi. Vodafone berbat bir firma haline geliyor gerek bu olaylar olsun gerek internet hızı olsun hiç memnun değilim en yakın zamanda Turkcell'e geçeceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı