Vodafone vs Superonline

Altyapı fiber ise VodafoneNet, bütçeniz çok kısıtlıysa fiyatından dolayı belki düşünülebilir fakat başka çareniz yoksa geçin derim. Bütçe sıkıntısı yoksa ve sadece bu ikisi arasında tercih yapmanız gerekiyorsa Superonline'ye geçin derim.

Neden memnun değilsiniz?
Yüksek ping değerleri, ulaşılamayan müşteri hizmetleri, bağlantının günaşırı ansızın kısa süreli kopması gibi yaşadığım sorunlardan dolayı bir VodafoneNet kullanıcısı olarak memnun değilim.

Millenicom'a geçmeni tavsiye ederim üstad. 8 Aydır sorunsuz kullanıyorum. Üstelik taahhüt vermiyorsun paketleride uygun diyebilirim. Fiyat arttığında sorun yaşadığında ücret ödemeden vazgeçebiliyorsun.

Ayrıca referans kodu ile üye olursan hem sen hemde ben 1 ay hediye internet kazanıyoruz.
Millenicom arkadaşını getir kodu : 56315A76

Altyapı fiber ise Vodafone Net, bütçeniz çok kısıtlıysa fiyatından dolayı belki düşünülebilir fakat başka çareniz yoksa geçin derim. Bütçe sıkıntısı yoksa ve sadece bu ikisi arasında tercih yapmanız gerekiyorsa Superonline'ye geçin derim.

Yüksek ping değerleri, ulaşılamayan müşteri hizmetleri, bağlantının günaşırı ansızın kısa süreli kopması gibi yaşadığım sorunlardan dolayı bir Vodafone Net kullanıcısı olarak memnun değilim.

Superonline ping sorunum yok fakat film izleyemiyorum sorun bu tercihlerim fiber yonunde ve elimde bu secenekler var.
Millenicom'a geçmeni tavsiye ederim üstat. 8 aydır sorunsuz kullanıyorum. Üstelik taahhüt vermiyorsun paketleride uygun diyebilirim. Fiyat arttığında sorun yaşadığında ücret ödemeden vazgeçebiliyorsun.

Ayrıca referans kodu ile üye olursan hem sen hem de ben 1 ay hediye internet kazanıyoruz.
Millenicom arkadaşını getir kodu: 56315A76

Tşk üstadım fakat tercihim Superonline ve Vodafone arasinda.

Superonline ping sorunum yok fakat film izleyemiyorum sorun bu tercihlerim fiber yonunde ve elimde bu secenekler var.

Tşk üstadım fakat tercihim Superonline ve Vodafone arasinda.
Vodafone geçmenin bir anlamı yok, çünkü Vodafone de türk telekom yada Superonlinenin altyapısını kiralıyor. Vodafonenin kendine ait bir alt yapısı bulunmadığından altyapında ne varsa ne hızı destekliyorsa onu verecek ve üstüne birde taahhüt vereceksin.

Eğer millenicoma geçersen hem 1 ay bedava denemiş olursun hemde taahhüt vermediğin için koşulsuz şartsız kapatıp taşıtabilirsin.

Denemesi bedava:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı