Vodafone da gani dakika içeren paketler var. Sana 1500 gani dakika 250 SMS Whatsapp ücretsiz 28₺. Bu gani dakika ile sınır olmadan dakika bazlı ister internete giriyorsun ister konuşuyorsun. Paketi bitirdiğinde ise yenilenecegi tarihe kadar paketi 10₺ ye tekrar doldurabiliyorsun. Çekim gücü olarak telefonunuzdan bağlantı ayarını otomatik yerine yalnızca GSM veya GSM/WCDMA yaparsanız telefon neredeyse her yerde full çeker.
Vodafone da gani dakika içeren paketler var. Sana 1500 gani dakika 250 SMS Whatsapp ücretsiz 28₺. Bu gani dakika ile sınır olmadan dakika bazlı ister internete giriyorsun ister konuşuyorsun. Paketi bitirdiğinde ise yenilenecegi tarihe kadar paketi 10₺ ye tekrar doldurabiliyorsun.
@Shimada Sensei şöyle söyliyim. Ben telefonu modem olarak kullanıyorum. Windows güncelleştirmesi online oyun vs. Dediğiniz o 30 GB rahat bitmiştir. Benden ek bir kesinti hiç bir zaman yapılmadı.
@Shimada Sensei şöyle söyliyim. Ben telefonu modem olarak kullanıyorum. Windows güncelleştirmesi online oyun vs. Dediğiniz o 30 GB rahat bitmiştir. Benden ek bir kesinti hiç bir zaman yapılmadı.
Sitelerde pahalı şubelerde ucuz ama Turkcell'in sonraki aylarda her defasında giderek pahalılaştığına şahit oldum.
Bende numara taşıma arefesindeyim, bu ay son faturamı ödedim Vodafone bana daha ucuz paket sunmuyor, hepsi +60₺
O yüzden TürkTelekom'a geçeceğim ama sizin dediğiniz gibi şubelere gidip sormak lazım.