Vodafone yüksek ping

cagrican0929

Femtopat
Daha fazla  
Selam dostlar, sizlere bir sorum var. Ben şu an Vodafone 24 Mbps interner kullanıyorum ve Warzone 2 oynarken ping 999'a çıkıyor. Bu durumu müşteri hizmetlerine söylediğim an PC'nin 5 göz kullandığı ancak modemden 3M sonra 2.4 göz e düştüğü gibi hayatımda ilk defa duyduğum saçma sapan olduğunu düşündüğüm şeyler söyledi ve kablo alıp direk modeme bağlanması tavsiye etti. Sadede gelirsek USB Wi-Fi adaptor kullanıyorum aynı mantığa gelmezdi ve cidden söylediği gibi 3M olayı diye bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
5GHz'den 2.4GHz'ye düşse bile birkaç ms ping artışı olur veya olmaz. 3 metre değil daha çok yönlendirici ve cihaz arasındaki sinyal seviyesinin 5GHz için yetersiz olmaya başladığı zaman otomatik olarak değiştiriliyor. Belli bir metrik ölçüsü yok.

Bende Vodafone kullanıyorum verdikleri modem Netmaster Infinity 401, araştırdığım kadarıyla modemde Wi-Fi problemi var sizde de aynı modem varsa ya kabloyla deneyin ya da modemi değiştirin.

Vodafone Nette şuan sıkıntı var bende aynı durumu yaşıyorum. 2 Haftadır sıkıntılı, Turknet'e başvurumu yaptım düşünmeden. Yıllardır Vodafone kullanıyorum bizim oturduğumuz yerde en iyi hizmeti o veriyor diye fakat bozdu. Binaya fiber kutunun bağlanmasını bekliyorum.

Vodafone Net'te şu an sıkıntı var bende aynı durumu yaşıyorum. 2 haftadır sıkıntılı, TurkNet'e başvurumu yaptım düşünmeden. Yıllardır Vodafone kullanıyorum bizim oturduğumuz yerde en iyi hizmeti o veriyor diye fakat bozdu. Binaya fiber kutunun bağlanmasını bekliyorum.

Binaya fiber kutu baglanıyor mu bilmiyorum bildigim fiber yer altı kablolarından gelir binada anaport dönüşümü saglar.

Daha önceki deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki kablosuz kalitesi büyük bir önem taşıyor. Hem modem hem de bağlanan cihazın kablosuz bağlantı sağlayan donanımının performansı en iyi şekilde bulunmalı.

Ben kablosuz ile birlikte yerel ağda bile aralıklarla 1.000 ms alıyordum. O kadar ciddi etkileri vardı. Kabloluya geçtikten sonra 0 ms almaya başladım. Kabloluda modeme bağlanırken 0 ms, diğer ağlara bağlanırken ise düşük gecikme olması gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı