Vodafone yurt dışı kullanım açılırsa ücret alınır mı?

Hayır, yurt dışına çıkmadıktan sonra ücret kesilmez. Kaldı ki, yurt dışı kullanımı kapalı olduğu zaman yurt dışına çıksanız bile ücret kesilmez. Ama yurt dışı kullanımının Vodafone Yanımda veya 7000 üzerinden kapalı olduğuna emin olun.
 
Türkiye'de veri dolaşımını açarsan başka bir operatöre bağlanmazsın. Yurtdışına çıkarsan bağlanırsın. Yani senin için ek ücret alınma gibi bir durum olmaz.

"İnternetim kesilmedi" derken ne demek istediğini tam anlamadım:
İlk mesajda faturasızım demişsin. Ayrıca 1 ay önce bitmiş. Yani para yüklemezsen paket yenilenmeyecek. (Ben böyle anladım.)
Ve para yüklemediğin halde internetini kullanabiliyorsun.
abi veri dolaşımını açtım kapattım ama internet kesilmedi hala internet var
+Veri dolaşımını açınca neden internet kesilsin ki?
Faturasız tarifeler de TL yoksa kullanamazsın. Yani muhtemelen hattında paketi yenilemeye yetmeyecek kadar TL var ve interneti açtığında o paradan yiyor. (Eğer her şey anlattığım gibiyse.)

İnternetin hâlâ var olduğunu nereden anlıyorsun, eğer şu kadar şu kadar kullanım hakkın kaldı diyorsa paketinin süresi bitmemiştir.


Yazdıklarım senin doğrularınla uyuşmuyorsa, daha iyi destek için müşteri hizmetlerini arayabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı