RuthlesSxd
Hectopat
Daha fazla
Merhaba bugün Vodafone'da taahhüdüm varken Turkcell'e geçtim. Vodafone müşteri hizmetleriyle cayma bedeli öğrenmek için konuştum fakat 3 ay geçmesine rağmen cayma bedeliniz gözükmüyor dediler. Yanımda uygulamasına bakınca da ekteki gibi gözüküyor. Sizce sıkıntı olur mu?
Eki Görüntüle 2377843
Merhaba bugün Vodafone'da taahhüdüm varken Turkcell'e geçtim. Vodafone müşteri hizmetleriyle cayma bedeli öğrenmek için konuştum fakat 3 ay geçmesine rağmen cayma bedeliniz gözükmüyor dediler. Yanımda uygulamasına bakınca da ekteki gibi gözüküyor. Sizce sıkıntı olur mu?
Eki Görüntüle 2377843
Eki Görüntüle 2377843
Bir banka uygulamasına girip fatura ödemeden kontrol eder misin hocam.
Vodafone başa beladırhat değiştirdim faturalarımın hepsini ödemiştim hat değiştirdikten sonra 3 aylık fatura fiyatı istediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.