Vodka'da bilye yok

cumalettinn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bugün tekelden 50'lik Polonya Vodkası Wyborowo aldım. Fakat şişenin ucunda bilye yoktu. Kaçak mı değil mi diye triplere girdim. biri beni aydınlatabilir mi?

Wyborowa'da bilye yok.

Hatta gidip tek tek elimde olanlara baktım. Beylerbeyi Mavi rakı, Jagermeister likör, Smirnoff North vodka, Ballantines 7 yıllık bourbon, Jack Daniels Tennessee Apple vs. hiçbirinde bilye yoktu. Acaba bana da mı hep kaçak satmışlar? :D Migros'tan alırım ama ben. Bilemedim.

Son düzenleme:
Wyborowa'da bilye yok.

Hatta gidip tek tek elimde olanlara baktım. Beylerbeyi mavi rakı, jagermeister likör, Smirnoff north vodka, ballantines 7 yıllık bourbon, Jack Daniel's tennessee Apple vs. hiçbirinde bilye yoktu. Acaba bana da mı hep kaçak satmışlar? :D Migros'tan alırım ama ben. Bilenedim.

Şişenin kapağının içini kokluyorum bir değişik koku geliyor ve kapağın üzerindeki QR kodu renkli değil siyah ve QR kodunun yarısı yok. Bundan dolayı mı kaçak diyorsun diyeceksiniz büis uygulamasından bandrol sorgusu yaptım ürün firma ismi vs çıktı fakat bandrol veya ürünle ilgili bir uygunsuzluk tespit ettik yazıyor. Eğer kaçaksa bu şişeyi gömerim bir daha alkol almaya tereddüt ederim olan bizim 345 liraya oldu. 😂

Dosya Ekleri

• 356318184_1433124754205069_5605434119932079278_n.jpg
    356318184_1433124754205069_5605434119932079278_n.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 403
Muhtemelen 50cl Wyborowa vodka alan arkadaşlar aynı sıkıntıdan internette araştırma yapıyordur bilgi olması için yazayım dedim. Her ne kadar yanlış olsa da nedeni bilinmez bazı ithal içkilerin 50cl versiyonlarında bilyeli kapak bulunmuyor. Buna Wyborowa 50cl vodka dahil ve bu votkanın şişe tasarımında şöyle bir sorun daha var şişe kapağının en üst katmanı çok az bir yapıştırıcıyla iç kapağa tutturulduğundan ''sadece üstte ufak bir yapıştırma'' üst katman genellikle birkaç açmadan sonra elinizde kalıyor. Bu sorunlar Wyborowa için normal fakat içinize kurt düştüyse en garanti yöntem cep telefonunuza buis uygulamasını yükledikten sonra önce bandrol üzerindeki karekodunu daha sonra ürünün şişe üzerinde yazan seri numarasını okutup çıkan sonuca bakmak. Bazı arkadaşlar ilk karekodu okutup daha sonra seri numarası olarak tekrar bandrol üzerindeki seri numarasını kameraya okuttuğu için hata alabilir. Ülke yasasında bilye kapak zorunluysa her marka buna uymalı yada denetim yapılmalı o kadar para verildiyse daha kaliteli şekilde sunulmalı sonra insanın günü gecesi yok yere mahvoluyor. Afiyet olsun

Muhtemelen 50CL wyborowa vodka alan arkadaşlar aynı sıkıntıdan internette araştırma yapıyordur bilgi olması için yazayım dedim. Her ne kadar yanlış olsa da nedeni bilinmez bazı ithal içkilerin 50CL versiyonlarında bilyeli kapak bulunmuyor. Buna wyborowa 50CL vodka dahil ve bu votkanın şişe tasarımında şöyle bir sorun daha var şişe kapağının en üst katmanı çok az bir yapıştırıcıyla iç kapağa tutturulduğundan "sadece üstte ufak bir yapıştırma" üst katman genellikle birkaç açmadan sonra elinizde kalıyor. Bu sorunlar wyborowa için normal fakat içinize kurt düştüyse en garanti yöntem cep telefonunuza buis uygulamasını yükledikten sonra önce bandrol üzerindeki karekodunu daha sonra ürünün şişe üzerinde yazan seri numarasını okutup çıkan sonuca bakmak. Bazı arkadaşlar ilk karekodu okutup daha sonra seri numarası olarak tekrar bandrol üzerindeki seri numarasını kameraya okuttuğu için hata alabilir. Ülke yasasında bilye kapak zorunluysa her marka buna uymalı ya da denetim yapılmalı o kadar para verildiyse daha kaliteli şekilde sunulmalı sonra insanın günü gecesi yok yere mahvoluyor. Afiyet olsun.

Haklısınız kaçak alkol üretenler şişeyi bulmuş bandrolü koymuş her şeyi halletmiş bilyeyi mi koyamayacak.😀😆

Fakat aklıma bir şey takıldı tüm alkollerin kapağındaki kare kodu kırmızı renkte benim aldığım vodkanın kare kodu siyahtı ve yarısı yoktu. Bu da üreten firmayla ilgili mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı