Vodofone SüperNet ADSL Nasıldır?

En ucuzu uydunet, eğer hat varsa uydunet öneririm. Televizyon ile birlikte 75Gb 10mbit 49 TL
Linkini atabilir misin size zahmet hoşuma gitti bu paket.

Vodofone tavsiye etmem , eskiden müşteri hizmetlerine bağlanmak 45 dakika civari sürüyordu satış'a bağlanmak 30 saniye destek birimine bağlanmak 45 dakika 16mbps kullanıyordum santral bir alt katım olmasına rağmen 3 4 mbps hız alıyordum pingler sürünüyordu , superonline geçtim 14 ping ms 13.2 dow 0.67 dowloand kesinlikle superonline tavsiye ederim vodofone tam bir vasat.
Süperonline de biraz pahalı be hocam :D Benim maksatım maximum 50tl civarı 10Mpbs ve üzeri internet almak :)

70 TL 100 megabit vdsl var :) ona geçmeniz iyi olabilir :)
Bizim burası köy yeri olduğu için en fazla 16 Mpbs ye kadar alt yapı desteği var malesef :)

Köyde uydunet,superonline,ttnet,türknet kullanılabiliyor fakat alt yapı en fazla 16Mpbs'ye kadar
Peki altyapı Türk Telekom'un mu ? 16 Mbps diyorsanız kesin altyapınız Türk Telekom'dur. ;) Öyle köyde her altyapısı varsa öpte başına koy. Ben şehir merkezin 10 dk uzaklığında oturuyorum. Türk Telekom altyapısından başka altyapım yok. İstanbul mesafe 30 dk. :(

Peki altyapı Türk Telekom'un mu ? 16 Mbps diyorsanız kesin altyapınız Türk Telekom'dur. ;) Öyle köyde her altyapısı varsa öpte başına koy. Ben şehir merkezin 10 dk uzaklığında oturuyorum. Türk Telekom altyapısından başka altyapım yok. İstanbul mesafe 30 dk. :(

Aynen Türk Telekom'un alt yapısını kullanıyor bizim köy. Hızda bir problem yok, ping biraz fazla sadece. Yinede Süpernet almakta kararsız kaldım pişman olur muyum acaba?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı