Çözüldü Void Linux tar. Gz dosyası nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Void Linux tar. Gz dosyası nasıl açılır?

Qt bir masaüstü ortamın varsa Ark kullanabilirsin.
Gtk bir masaüstü ortamın varsa file-roller kullanabilirsin.

Aslında ikisini de dilediğin gibi kullanabilirsin bir engel yok ama tema uyumsuzluğu olabiliyor. KDE bunun için bir araçla geliyor ama onun haricinde bu tarz bir araç kullanan masaüstü ortamı var mı bilmiyorum.

Ek olarak Linux ile ilgili konular açtığınız zaman masaüstü ortamınızın da ne olduğundan bahsederseniz daha iyi olur. Kimi sorunlar dağıtımdan kimi sorunlar arayüzden kaynaklı olabiliyor.
Void Linux tar. Gz dosyası nasıl açılır?

Qt bir masaüstü ortamın varsa Ark kullanabilirsin.
Gtk bir masaüstü ortamın varsa file-roller kullanabilirsin.

Aslında ikisini de dilediğin gibi kullanabilirsin bir engel yok ama tema uyumsuzluğu olabiliyor. KDE bunun için bir araçla geliyor ama onun haricinde bu tarz bir araç kullanan masaüstü ortamı var mı bilmiyorum.

Ek olarak Linux ile ilgili konular açtığınız zaman masaüstü ortamınızın da ne olduğundan bahsederseniz daha iyi olur. Kimi sorunlar dağıtımdan kimi sorunlar arayüzden kaynaklı olabiliyor.

Çözüm

Anladım sağ ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…