Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar base sistemimi, pencere yöneticimi ve masaüstü ortsmını kurdum fakat hala terminal ekranında. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2021
Arkadaşlar base sistemimi, pencere yöneticimi ve masaüstü ortsmını kurdum fakat hala terminal ekranında. Çözümü nedir?
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 22 Aralık 2021 #2 Display Manager kurdun mu? Artı 0 Eksi
KS KS Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #3 Shaw Dickerson dedi: Display Manager kurdun mu? Genişletmek için tıkla... LightDM denedim çalışmadı (aktif ettim) Artı 0 Eksi
Shaw Dickerson dedi: Display Manager kurdun mu? Genişletmek için tıkla... LightDM denedim çalışmadı (aktif ettim)
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 22 Aralık 2021 #4 Shaw Dickerson dedi: Display Manager kurdun mu? Genişletmek için tıkla... DWM kullanacakti. Dostum giris yap ve: cd && echo "exec dwm" >> .xinitrc yap. Sonra startx komutunu calistir. Artı 0 Eksi
Shaw Dickerson dedi: Display Manager kurdun mu? Genişletmek için tıkla... DWM kullanacakti. Dostum giris yap ve: cd && echo "exec dwm" >> .xinitrc yap. Sonra startx komutunu calistir.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 22 Aralık 2021 #5 Heiwa9 dedi: LightDM denedim çalışmadı (aktif ettim) Genişletmek için tıkla... Hata çıktısı verdiyse atabilirsin. Veya SDDM vs. kurabilirsin. En basit yol olan @Linuxginar dediğini yap. Artı 0 Eksi
Heiwa9 dedi: LightDM denedim çalışmadı (aktif ettim) Genişletmek için tıkla... Hata çıktısı verdiyse atabilirsin. Veya SDDM vs. kurabilirsin. En basit yol olan @Linuxginar dediğini yap.