Void RGB Elite Wireless sesler hışırtılı ve boğuk geliyor

manson17

Decapat
Katılım
11 Haziran 2021
Mesajlar
58
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Palit 3090 Gamerock - İşlemci:Ryzen 7 5800x - Ram: G.Skıll 16GB 3600 Mhz CL16 - Anakart: MSI B550 Gaming Plus - Monitör: MSI Optix MAG272CQR 27" 165Hz 1ms WQHD - Klavye: Steelseries Apex 3 - Mouse: Steelseries Prime - Kulaklık: Steelseries Arctis 5
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Zabıt Katibi
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce Sinerji Bilgisayar'dan Void RGB Elite Wireless kulaklık satın aldım. Bir önceki kulaklığım Arctis 5'di. Kulaklığı aldıktan sonra boğuk ses gelmesi ve yoğun hışırtı sesinden dolayı iade etmek istedim fakat ürün elime geçtikten 1 gün sonra iade talebi açmama rağmen 20 günlük bir süreden sonra ürün tarafıma geri gönderildi ve sorun yok, satın alınabilirliği bozuldu diyerek iade alınmadı. Şimdi olayı tüketici hakem heyetine taşıdım. Kulaklığı alıp son kez denemek istedim çünkü çok beğenerek aldığım bir kulaklıktı. Forumlar üzerindeki tüm yazılımsal yolları denedim fakat Valorant gibi bir oyunda hala boğuk ses alıyorum, bazı şarkı ve videolarda arkada bir hışırtı tarzı ses oluyor. Önceden sesi kıstığımda bile duyabiliyordum ama şimdi sadece yüksek seste o hışırtı sesi geliyor. Ne yapmalıyım, bunun kesin ve kalıcı bir çözümü var mı? Equalizer ayarlarında bir değişiklik yaparsam düzelebilir mi? FPS oyunları için bildiğiniz equalizer ayarları var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Aynı şekilde Sinerji'den aldığım Void serisi kulaklıkta sorun çıkmıştı. Epey uğraştım garanti konusunda, 2 kere garantiye yolladım. Değişim yaptırdım yine aynı soruna sahip bir kulaklık gelince ücret iadesi yaptım. Garantiye yollarsan büyük ihtimalle kabul ederler, benim ürünümü 2 kere kabul ettiler kullanmış olmama rağmen. Aşağıdaki konularıma da bakabilirsin.

Ayrıca Wireless kulaklıklarda cızırtı olabilir kablosuz sinyallerin iletilmesinden dolayı. Bu normal bir durum da olabilir. Ancak boğuk ses hakkında bir şey söyleyemem.
 

Geri
Yukarı