Voidu.com' dan oyun almak

Blecade

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlsr bu siteden GTA 5 almak istiyorum. Link:https://voidu.com/game/grand-theft-auto-v

4 tane sorum olacak:
-Bu site güvenilir mi?
-Daha önce G2A' dan GTA 5 almaya çalıştım. İninal ile sıkıntı çıkardı. Bu sitede de sıkıntı çıkar mı?
-Oyun Rockstar Key. Steam sürümünden farkı nedir?
- Kaç saat/gün içinde key gelir?

Şimdiden teşekkürler ve iyi günler.

- Site güvenilir, rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.
- Sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
- Steam'de zaten Social Clup'a yönlendiriyor, tek fark Steam'de GTA 5 yazması.
- Daha önce bu siteden alışveriş yapmadım, ancak 10 dakika geçmeden vereceklerdir.

Teşekkürler (y):LOL:

Fazla soru sordum biliyorum ama son bir sorum daha olacak. Rockstar' dan alınca indirmeyi istediğimiz zaman durdurup başka zaman tekrar kaldığımız yerden devam edebiliyor muyuz? Oyun 60GB yüklemem baya sürecek ve geceleri bilgisayarı kapatıyorum.

Teşekkürler (y):LOL:

Fazla soru sordum biliyorum ama son bir sorum daha olacak. Rockstar' dan alınca indirmeyi istediğimiz zaman durdurup başka zaman tekrar kaldığımız yerden devam edebiliyor muyuz? Oyun 60GB yüklemem baya sürecek ve geceleri bilgisayarı kapatıyorum.
Geceleri bilgisayarı kapatmamanı tavsiye ederim. Çünkü daha sağlıklı bir indirme ve kurulum süreci yaşarsın. Ama durdurma özelliği var. Ben de oradan aldım ve 2dk içinde gönderdiler keyi. İstersen part part indirebiliyorsun. Onlar sana yolladıkları mesajda nasıl kurucağını anlatıyorlar.

Bilgisayar odamda olduğundan gece mecburen kapatıyorum. Gerçekten sağlığa çok zararlıymış. :kararsız:

Büyük ihtimal part part indiririm.

Bilgisayar odamda olduğundan gece mecburen kapatıyorum. Gerçekten sağlığa çok zararlıymış. :kararsız:

Büyük ihtimal part part indiririm.
Part part indirip kurulumuyla uğraşabilirsen part part daha sağlıklı. Ama zaten gün boyu elektronik cihazlar tarafından sağlığımız etkileniyor. Biraz daha fazla etkilenir sadece. Gündüzleri dışarı çıkıp akşama kadar gelmeyebilirsin. Ben tek seferde indirmeni öneriyorum çünkü Rockstar'dan tek seferde indirdiğinde son sürümünü indirmiş oluyorsun ve sonradan güncelleme için ayrı dosyalar indirip kurmuyorsun. Yine de seçim senin.

Zaten kurulumu okula giderken başlatıcam. Gece yatarken kapatıcam. Sonra yüklenene kadar aynı şekilde.

Arkadaşlar oyunu sorunsuz bir şekilde aldım, aktive ettim. Alacaklar varsa düşünmeden alsın. Öneriyorum. Steam' den 180TL ye alacağınıza buradan 75TL ye alın. Yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Oyunu tek seferde indirmeye çalışırken Rockstar kurulum aracı 500MB' a geldiğinde hata veriyor. İndirme duruyor. Tekrar dene dediğimde tekrar duruyor. Bende part halinde indirmeye karar verdim. Part halinde indirdikten sonra nasıl kurucam bilmiyorum buna dair bir rehber var mı??

Sanırım bunun için yeni konu açmam gerekecek. Herşey için teşekkürler.

G2A'da ininal karttan ne gibi bir sorun çıkardı? Ben de rastgele Steam key almıştım ininal kartla hiç bir problem çıkmadı. Ben olsam paran varsa 95 TL'ye G2A'dan satın alırdım. Eğer yoksa konularda bulabilirsin Plati.ru'dan GTA 5 alınır mı? Diye plati.ru'dan alırsan yaklaşık 10 TL. Ama konunun üstünden aylar geçmiş. Yinede faydalanan olacaktır. Bu yazıyı okur. Neyse iyi alışverişler :)

G2A'da ininal karttan ne gibi bir sorun çıkardı? Ben de rastgele Steam key almıştım ininal kartla hiç bir problem çıkmadı. Ben olsam paran varsa 95 TL'ye G2A'dan satın alırdım. Eğer yoksa konularda bulabilirsin Plati.ru'dan GTA 5 alınır mı? Diye plati.ru'dan alırsan yaklaşık 10 TL. Ama konunun üstünden aylar geçmiş. Yinede faydalanan olacaktır. Bu yazıyı okur. Neyse iyi alışverişler :)
Bahsettiğiniz sitedeki kod sadece Rusya bölgesine özel galiba, bu kadar ucuz olmasının nedeni bu olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı