crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #1 AC Syndicate alacaktım ama stok bitmiş, stok gün içinde falan yenilenir mi bileniniz var mı? Veya ne zaman yenilenir?
AC Syndicate alacaktım ama stok bitmiş, stok gün içinde falan yenilenir mi bileniniz var mı? Veya ne zaman yenilenir?
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #2 Bende almaya çalıştım yetişemedim sadece Syndicate değil birçok oyunda stok bitmiş.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #3 Yiğitcore dedi: Bende almaya çalıştım yetişemedim sadece Syndicate değil birçok oyunda stok bitmiş. Genişletmek için tıkla... Indiegala'dan Sydnicate'i alabildim, stok var gibi orada birde oradan deneyin isterseniz.
Yiğitcore dedi: Bende almaya çalıştım yetişemedim sadece Syndicate değil birçok oyunda stok bitmiş. Genişletmek için tıkla... Indiegala'dan Sydnicate'i alabildim, stok var gibi orada birde oradan deneyin isterseniz.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #4 crqdles dedi: Indiegala'dan Sydnicate'i alabildim, stok var gibi orada bir de oradan deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden duydum pek güvenilire benzemiyor sizde bir sıkıntı oldu mu?
crqdles dedi: Indiegala'dan Sydnicate'i alabildim, stok var gibi orada bir de oradan deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden duydum pek güvenilire benzemiyor sizde bir sıkıntı oldu mu?
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #5 Yiğitcore dedi: İlk defa sizden duydum pek güvenilire benzemiyor sizde bir sıkıntı oldu mu? Genişletmek için tıkla... Oldukça güvenilir, yurt dışında oldukça biliniyor.
Yiğitcore dedi: İlk defa sizden duydum pek güvenilire benzemiyor sizde bir sıkıntı oldu mu? Genişletmek için tıkla... Oldukça güvenilir, yurt dışında oldukça biliniyor.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #6 M3HM3TY dedi: Oldukça güvenilir, yurt dışında oldukça biliniyor. Genişletmek için tıkla... Öğrenmiş oldum Voidu'da AC Origins de bitti onu indiegala dışında nereden bulabilirim böyle farklı güvenilir siteler var mı?
M3HM3TY dedi: Oldukça güvenilir, yurt dışında oldukça biliniyor. Genişletmek için tıkla... Öğrenmiş oldum Voidu'da AC Origins de bitti onu indiegala dışında nereden bulabilirim böyle farklı güvenilir siteler var mı?
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #7 Yiğitcore dedi: Öğrenmiş oldum Voidu'da AC Origins de bitti onu indiegala dışında nereden bulabilirim böyle farklı güvenilir siteler var mı? Genişletmek için tıkla... Gamebillet var ama indirimdemi bilmiyorum.
Yiğitcore dedi: Öğrenmiş oldum Voidu'da AC Origins de bitti onu indiegala dışında nereden bulabilirim böyle farklı güvenilir siteler var mı? Genişletmek için tıkla... Gamebillet var ama indirimdemi bilmiyorum.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #8 crqdles dedi: Indiegala'dan Sydnicate'i alabildim, stok var gibi orada bir de oradan deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... İndiegalada sydnicate görünmüyor tekrardan bakar mısınız site AC oyunlarının tümünü göstermiyor M3HM3TY dedi: Gamebillet var ama indirimdemi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Daha yüksek fiyattan varmış orada.
crqdles dedi: Indiegala'dan Sydnicate'i alabildim, stok var gibi orada bir de oradan deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... İndiegalada sydnicate görünmüyor tekrardan bakar mısınız site AC oyunlarının tümünü göstermiyor M3HM3TY dedi: Gamebillet var ama indirimdemi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Daha yüksek fiyattan varmış orada.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #9 Yiğitcore dedi: İndiegalada sydnicate görünmüyor tekrardan bakar mısınız site AC oyunlarının tümünü göstermiyor Daha yüksek fiyattan varmış orada. Genişletmek için tıkla... Pc'ye geçtiğimde atayım linki hocam.
Yiğitcore dedi: İndiegalada sydnicate görünmüyor tekrardan bakar mısınız site AC oyunlarının tümünü göstermiyor Daha yüksek fiyattan varmış orada. Genişletmek için tıkla... Pc'ye geçtiğimde atayım linki hocam.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #10 crqdles dedi: PC'ye geçtiğimde atayım linki hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim 2dk önce buldum fakat başka bir sorun çıktı oyun satın alamıyorum indiegaladan uplaya bağlan diyorum bağlanıyor sonra yeniden sepete atıyor bununla ilgili bir bilginiz var mı?
crqdles dedi: PC'ye geçtiğimde atayım linki hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim 2dk önce buldum fakat başka bir sorun çıktı oyun satın alamıyorum indiegaladan uplaya bağlan diyorum bağlanıyor sonra yeniden sepete atıyor bununla ilgili bir bilginiz var mı?