Voidu stokları ne zaman yenilenir?

Teşekkür ederim 2dk önce buldum fakat başka bir sorun çıktı oyun satın alamıyorum indiegaladan uplaya bağlan diyorum bağlanıyor sonra yeniden sepete atıyor bununla ilgili bir bilginiz var mı?
Ödeme seçeneğini seçin, bende de oldu o.

Eki Görüntüle 2027892
Sıkıntı yok hocam, örnek olarak böyle, sonra gidip payment Methods'dan credits Card bölümüne tıklıyorum.

Eki Görüntüle 2027892
Sıkıntı yok hocam, örnek olarak böyle, sonra gidip payment Methods'dan credits Card bölümüne tıklıyorum.

Connect Uplay'e basıyorum hesabımın bilgilerini giriyorum Ubisoft webauth SDK diye bir site açılıyor sonra beni tekrardan sepete atıyor.

Eki Görüntüle 2027892

Bu şekilde kalıyor.

Dosya Ekleri

• Your cart _ Best Steam games only on Indiegala Store - Google Chrome 23.11.2023 19_27_05.png
    34,8 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Hocam bende öyle olmuyor bunu ilk defa duydum ya...

Sizde nasıl oluyor ben 3 farklı cihazdan giriş yaptım hepsinde aynı sorun ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum acaba tarayıcıda mı sıkıntı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…