crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #11 Yiğitcore dedi: Teşekkür ederim 2dk önce buldum fakat başka bir sorun çıktı oyun satın alamıyorum indiegaladan uplaya bağlan diyorum bağlanıyor sonra yeniden sepete atıyor bununla ilgili bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ödeme seçeneğini seçin, bende de oldu o.
Yiğitcore dedi: Teşekkür ederim 2dk önce buldum fakat başka bir sorun çıktı oyun satın alamıyorum indiegaladan uplaya bağlan diyorum bağlanıyor sonra yeniden sepete atıyor bununla ilgili bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ödeme seçeneğini seçin, bende de oldu o.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #12 crqdles dedi: Ödeme seçeneğini seçin, bende de oldu o. Genişletmek için tıkla... Yan taraftan ödeme seçeneğini seçip crqdles dedi: Ödeme seçeneğini seçin, bende de oldu o. Genişletmek için tıkla... Dünden beri uğraşıyorum önce Ubisoft'a bağlanın sonra kartı girin diyor yetişemeyeceğim galiba. crqdles dedi: Ödeme seçeneğini seçin, bende de oldu o. Genişletmek için tıkla... Acaba sitenin uygulamasını pc ye indirip öyle mi denesem?
crqdles dedi: Ödeme seçeneğini seçin, bende de oldu o. Genişletmek için tıkla... Yan taraftan ödeme seçeneğini seçip crqdles dedi: Ödeme seçeneğini seçin, bende de oldu o. Genişletmek için tıkla... Dünden beri uğraşıyorum önce Ubisoft'a bağlanın sonra kartı girin diyor yetişemeyeceğim galiba. crqdles dedi: Ödeme seçeneğini seçin, bende de oldu o. Genişletmek için tıkla... Acaba sitenin uygulamasını pc ye indirip öyle mi denesem?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #13 Yiğitcore dedi: Yan taraftan ödeme seçeneğini seçip Dünden beri uğraşıyorum önce Ubisoft'a bağlanın sonra kartı girin diyor yetişemeyeceğim galiba. Acaba sitenin uygulamasını pc ye indirip öyle mi denesem? Genişletmek için tıkla... Halledebildiniz mi hocam?
Yiğitcore dedi: Yan taraftan ödeme seçeneğini seçip Dünden beri uğraşıyorum önce Ubisoft'a bağlanın sonra kartı girin diyor yetişemeyeceğim galiba. Acaba sitenin uygulamasını pc ye indirip öyle mi denesem? Genişletmek için tıkla... Halledebildiniz mi hocam?
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #14 crqdles dedi: Halledebildiniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor crqdles dedi: Halledebildiniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Uplay hesabı bağlanırken sizde otomatik mi bağlandı yoksa ubisoft kullanıcı adı ve şifre girdiniz mi? Son düzenleme: 23 Kasım 2023
crqdles dedi: Halledebildiniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor crqdles dedi: Halledebildiniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Uplay hesabı bağlanırken sizde otomatik mi bağlandı yoksa ubisoft kullanıcı adı ve şifre girdiniz mi?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #15 Yiğitcore dedi: Hayır olmuyor Uplay hesabı bağlanırken sizde otomatik mi bağlandı yoksa ubisoft kullanıcı adı ve şifre girdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı şifre girdim.
Yiğitcore dedi: Hayır olmuyor Uplay hesabı bağlanırken sizde otomatik mi bağlandı yoksa ubisoft kullanıcı adı ve şifre girdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı şifre girdim.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #16 crqdles dedi: Kullanıcı adı şifre girdim. Genişletmek için tıkla... Sizi de yoruyorum ama satın alım sırasındaki ekran görüntüsü atarmısınız?
crqdles dedi: Kullanıcı adı şifre girdim. Genişletmek için tıkla... Sizi de yoruyorum ama satın alım sırasındaki ekran görüntüsü atarmısınız?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #17 Yiğitcore dedi: Sizi de yoruyorum ama satın alım sırasındaki ekran görüntüsü atarmısınız? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam, örnek olarak böyle, sonra gidip payment methods'dan credits card bölümüne tıklıyorum.
Yiğitcore dedi: Sizi de yoruyorum ama satın alım sırasındaki ekran görüntüsü atarmısınız? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam, örnek olarak böyle, sonra gidip payment methods'dan credits card bölümüne tıklıyorum.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #18 crqdles dedi: Eki Görüntüle 2027892 Sıkıntı yok hocam, örnek olarak böyle, sonra gidip payment Methods'dan credits Card bölümüne tıklıyorum. Genişletmek için tıkla... crqdles dedi: Eki Görüntüle 2027892 Sıkıntı yok hocam, örnek olarak böyle, sonra gidip payment Methods'dan credits Card bölümüne tıklıyorum. Genişletmek için tıkla... Connect Uplay'e basıyorum hesabımın bilgilerini giriyorum Ubisoft webauth SDK diye bir site açılıyor sonra beni tekrardan sepete atıyor. crqdles dedi: Eki Görüntüle 2027892 Sıkıntı yok hocam, örnek olarak böyle, sonra gidip payment Methods'dan credits Card bölümüne tıklıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde kalıyor. Dosya Ekleri Your cart _ Best Steam games only on Indiegala Store - Google Chrome 23.11.2023 19_27_05.png 34,8 KB · Görüntüleme: 35 Son düzenleme: 23 Kasım 2023
crqdles dedi: Eki Görüntüle 2027892 Sıkıntı yok hocam, örnek olarak böyle, sonra gidip payment Methods'dan credits Card bölümüne tıklıyorum. Genişletmek için tıkla... crqdles dedi: Eki Görüntüle 2027892 Sıkıntı yok hocam, örnek olarak böyle, sonra gidip payment Methods'dan credits Card bölümüne tıklıyorum. Genişletmek için tıkla... Connect Uplay'e basıyorum hesabımın bilgilerini giriyorum Ubisoft webauth SDK diye bir site açılıyor sonra beni tekrardan sepete atıyor. crqdles dedi: Eki Görüntüle 2027892 Sıkıntı yok hocam, örnek olarak böyle, sonra gidip payment Methods'dan credits Card bölümüne tıklıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde kalıyor.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #19 Yiğitcore dedi: Connect Uplay'e basıyorum hesabımın bilgilerini giriyorum Ubisoft webauth SDK diye bir site açılıyor sonra beni tekrardan sepete atıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle olmuyor bunu ilk defa duydum ya...
Yiğitcore dedi: Connect Uplay'e basıyorum hesabımın bilgilerini giriyorum Ubisoft webauth SDK diye bir site açılıyor sonra beni tekrardan sepete atıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle olmuyor bunu ilk defa duydum ya...
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #20 crqdles dedi: Hocam bende öyle olmuyor bunu ilk defa duydum ya... Genişletmek için tıkla... Sizde nasıl oluyor ben 3 farklı cihazdan giriş yaptım hepsinde aynı sorun ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum acaba tarayıcıda mı sıkıntı var?
crqdles dedi: Hocam bende öyle olmuyor bunu ilk defa duydum ya... Genişletmek için tıkla... Sizde nasıl oluyor ben 3 farklı cihazdan giriş yaptım hepsinde aynı sorun ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum acaba tarayıcıda mı sıkıntı var?