Juppiter Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 888 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #31 konrad_k dedi: Farklı tarayıcıdan da denedim 2 saati geçti ne yapmam gerek? Boşuna Steam dışı bir yerden oyun almayalım demiyoruz işte Genişletmek için tıkla... r0xe dedi: Ben de paparayla aldım. Mail attım dönüş bekliyorum siteden. Genişletmek için tıkla... İkiniz de Papara'dan aldıysanız siteye ödeme iletilemediği için kodu açmıyordur. Destek ile görüşün.
konrad_k dedi: Farklı tarayıcıdan da denedim 2 saati geçti ne yapmam gerek? Boşuna Steam dışı bir yerden oyun almayalım demiyoruz işte Genişletmek için tıkla... r0xe dedi: Ben de paparayla aldım. Mail attım dönüş bekliyorum siteden. Genişletmek için tıkla... İkiniz de Papara'dan aldıysanız siteye ödeme iletilemediği için kodu açmıyordur. Destek ile görüşün.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 24 Temmuz 2023 #32 283156 dedi: Steam'de R6 90 TL ama burada 35 TL sanirim. Su an kararsiz kaldim, Voidu guvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir.
283156 dedi: Steam'de R6 90 TL ama burada 35 TL sanirim. Su an kararsiz kaldim, Voidu guvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir.
ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #33 283156 dedi: Steam'de R6 90 TL ama burada 35 TL sanirim. Su an kararsiz kaldim, Voidu guvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilirde ben birkaç yerde sadece oyunu almayın operatörleri açmak baya uğraştırıcı diye yorumlar okumuştum. O yüzden Steam'den Deluxe Edition'u aldım gitti.
283156 dedi: Steam'de R6 90 TL ama burada 35 TL sanirim. Su an kararsiz kaldim, Voidu guvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilirde ben birkaç yerde sadece oyunu almayın operatörleri açmak baya uğraştırıcı diye yorumlar okumuştum. O yüzden Steam'den Deluxe Edition'u aldım gitti.
R r0xe Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #34 Juppiter dedi: İkiniz de Papara'dan aldıysanız siteye ödeme iletilemediği için kodu açmıyordur. Destek ile görüşün. Genişletmek için tıkla... Hayır ödemeyi aldı onayladı. Büyük ihtimalle yoğunluktan bekletiyor ama çok saçma.
Juppiter dedi: İkiniz de Papara'dan aldıysanız siteye ödeme iletilemediği için kodu açmıyordur. Destek ile görüşün. Genişletmek için tıkla... Hayır ödemeyi aldı onayladı. Büyük ihtimalle yoğunluktan bekletiyor ama çok saçma.
konrad_k Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 404 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #35 Saatler geçti ama kod falan gelmiyor arkadaşlar. Belki dolandırılmadık ama kim bu işi kovalayacak da vakit ayıracak siz düşünün.
Saatler geçti ama kod falan gelmiyor arkadaşlar. Belki dolandırılmadık ama kim bu işi kovalayacak da vakit ayıracak siz düşünün.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 24 Temmuz 2023 #36 konrad_k dedi: Saatler geçti ama kod falan gelmiyor arkadaşlar. Belki dolandırılmadık ama kim bu işi kovalayacak da vakit ayıracak siz düşünün. Genişletmek için tıkla... Dostum senden parayı çektiler mi? Kod gelmeyecek zaten siparişlem kısmından halledeceksin.
konrad_k dedi: Saatler geçti ama kod falan gelmiyor arkadaşlar. Belki dolandırılmadık ama kim bu işi kovalayacak da vakit ayıracak siz düşünün. Genişletmek için tıkla... Dostum senden parayı çektiler mi? Kod gelmeyecek zaten siparişlem kısmından halledeceksin.
konrad_k Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 404 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #37 Aras the Great dedi: Dostum senden parayı çektiler mi? Kod gelmeyecek zaten siparişlem kısmından halledeceksin. Genişletmek için tıkla... Parayı çektiler, kod da bu kısma gelmeyecek mi yanlış yerde mi bekliyorum?
Aras the Great dedi: Dostum senden parayı çektiler mi? Kod gelmeyecek zaten siparişlem kısmından halledeceksin. Genişletmek için tıkla... Parayı çektiler, kod da bu kısma gelmeyecek mi yanlış yerde mi bekliyorum?
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 24 Temmuz 2023 #38 Sipariş askıda mı gözüküyor, yoksa tamamlandı olarak mı?
konrad_k Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 404 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #39 Aras the Great dedi: Sipariş askıda mı gözüküyor, yoksa tamamlandı olarak mı? Genişletmek için tıkla... İkisi de tamam görünüyor
Aras the Great dedi: Sipariş askıda mı gözüküyor, yoksa tamamlandı olarak mı? Genişletmek için tıkla... İkisi de tamam görünüyor
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 24 Temmuz 2023 #40 konrad_k dedi: İkisi de tamam görünüyor Genişletmek için tıkla... Herhangi bir link gelmedi Ubisoft ile ilgili. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
konrad_k dedi: İkisi de tamam görünüyor Genişletmek için tıkla... Herhangi bir link gelmedi Ubisoft ile ilgili. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et