Voidu üzerinden oyun alınır mı?

Ubisoft oyunlari icin kod degil, Ubisoft Connect baglantisi geliyor. Satım alimdan sonra talimatlari izleyip hesabi Ubisoft Connect'e bağlayınca ilgili oyun Ubisoft connect kütüphanede beliriyor. Ben bu siteden ac : valhalla s.e satin aldim. Satım alim sürecinde karşılaştığım teknik sorunlar
başta ilgili oyun sepete eklenmesine rağmen satım alım sırasında stok yok uyarisiydi, ben de bunu destege yazip arada bu ve baska valhalla edition oyunlarini sepete ekle cikar yapip kontrol ediyordum. Destekden stoklarin yenilendigi ve tekrar kontrol etmem soylendi ancak oncesinde bu surekli yaptigim ekle cikarlar sepeti buga soktu ve sepetime ekeldigim oyunu cikaramiyordum. Bunu da mesaj attim, sepetimi temizlediler, ac : valhalla s.e satin aldim, hesabi ubisoft connect'e bağladım ve kütüphanemds belirdi.
Özetle bazı teknik sorunlarla karşılaşılsa da evet alınır. Alternatif olarak benzer fiyatli indiegala'ya bakabilirsin. Zamaninda oradan steam oyunu satin aldim ve key hemen geldi ancak ubisoft oyunu almaya calistigimda hesabi bir sebelten ubisoft connect'e baglayamadim ve dolayisiyla ubisoft oyunu satin almama izin vermedi

Sanırım epicden almak daha iyi gibi Valhalla standart sürüm Outlast 2 metro 2033 redux ve alan wake remastered 134 TL ediyor 30 tl için beklemeye veya soruna değmez vazgeçtim.

@Bloodlinee AC: Valhalla oyunu icin standart e. Ve Deluxe Edition arasinda tercih yapılabilir, önemli bir şey kaybedilmez ancak sanirim su an stok yok ama Valhalla oyunun dawn of ragnarok DLC'ne internetten biraz bakın, ilginizi çekerse Voidu'daki Valhalla Complete Edition uygun fiyati ve sunduklarindan dolayi şahsen Voidu'dan alma zahmetine değer. Bu arada Epic Games'i tercih ederseniz, her ne kadar gecen gunlerde anlam veremedigim sekilde benden 50 lira kesilmis dahi olsa (konu 'harcama yapılmadığı halde Nays karttan para çekildi' Harcama yapılmadığı halde Nays karttan para çekildi), harcamanizin yuzde 20 karta para iadesi olmasi icin Nays kart kullanmanizi da tavsiye ederim. İyi oyunlar.

Complete Edition alacaktım ama stokta yok maalesef.

Sanırım Epic'den almak daha iyi gibi Valhalla standart sürüm Outlast 2 Metro 2033 Redux ve Alan Wake Remastered 134 TL ediyor 30 TL için beklemeye veya soruna değmez vazgeçtim.

Ben 3 AC oyunu aldım aktivasyon işlemi 1dk bile sürmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…