Voidu'da PUBG 30 TL

Makaleler
7
Daha fazla  
Steam yaz indirimlerine kadar hiç indirime girmeyen, yaz indirimlerinde de 46,23TL'ye inen PUBG Voidu'da 29,84TL'ye düştü.

Son zamanlarda ağır eleştirilere maruz kalan oyunun ciddi oyuncu kaybettiği biliniyor. Bu kaybı yavaşlatmak için önümüzdeki günlerde daha da iyi indirimler görebiliriz gibi görünüyor. Zira Steam'de güncel yorumlar çoğunlukla olumsuz.

1530298032251.png

İlgilenenler için bağlantı: Buyurun.

Pubg yi seven adam 30 da verir 300 de verir kemik kitlesi var. Ben sahsen severek aldım ama daha oynamayı beceremiyorum :) fortnite falan cok yapmacık kaciyor tahta biç rampa yap falan. Pubg gerceklik konusunda 1 numara loot toplaması cok zevkli. Optimizasyon rezalet orasi ayri.

Benim görüşüm fortnite açan pc pubg açsa fortnite nin esamesi okunmaz.

PUBG'yi seven adam 30 da verir 300 de verir kemik kitlesi var. Ben sahsen severek aldım ama daha oynamayı beceremiyorum :) Fortnite falan cok yapmacık kaciyor tahta biç rampa yap falan. PUBG gerceklik konusunda 1 numara loot toplaması cok zevkli. Optimizasyon rezalet orasi ayri.

Benim görüşüm fortnite açan PC PUBG açsa Fortnite'nin esamesi okunmaz.
2 oyunuda oynamış biri olarak bence Fortnite daha eğlenceli. PUBG resmen koşu simülasyonu. Fakat dediğiniz gibi PUBG daha ciddi grafiklere sahip ve daha gerçekçi.

PUBG yi seven adam 30 da verir 300 de verir kemik kitlesi var. Ben sahsen severek aldım ama daha oynamayı beceremiyorum :) fortnite falan cok yapmacık kaciyor tahta biç rampa yap falan. PUBG gerceklik konusunda 1 numara loot toplaması cok zevkli. Optimizasyon rezalet orasi ayri.

Benim görüşüm fortnite açan pc PUBG açsa fortnite nin esamesi okunmaz.
Aşırı ama aşırı önyargı kokan bir yorum. Lütfen izleyip yorum yapmayın. Oyunda vurmak kırmak, imkansız şeyler yapmak varken neden gerçek hayatta olabilecek şeylerle kendinizi sınırlandırıyorsunuz? Kalabalık yerler dışında oyun lootla zaman kaybı. Fortnite'da ise map dar ve aksiyon bitmiyor. Refleks, aim gerekiyor. PUBG'ye göre çok daha yetenek gerektiren bir oyun. İyi aim ve iyi ses kasan biriyseniz top 10'sunuz zaten PUBG'de.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı