Voidu'dan Alınan GTA 5'i Steam Sürümü Yapma

Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar, bende normal GTA 5 var. Yani Steam'dan almadım. Voidu'dan almıştım, key vermişlerdi. Her neyse, ben bu sürümü Steam sürümü yapabilir miyim? Şu şekilde, arkadaşım GTA 5'i Steam'dan almıştı. Ben de onun Steam hesabına kendi bilgisayarım üzerinden giriş yapacağım ve oyuna oradan gireceğim. Sonrasında Steam sürümü olur mu?

Arkadaşlar, acil yardımınıza ihtiyacım var. Ben bunu denedim. Denemeden önce, C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V üzerindeki GTA 5 dosyasını, C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common taşıdım ki, kütüphane de gözükmesi sağlansın, Steam alsın bunu güncelleyerek kendi sürümüne güncellesin dedim. Güncelledi. Sonrasın da arkadaşımın hesabından çıkıp kendi hesabıma girdiğimde ise, kütüphanem de GTA 5 belirdi. Sevindim başta. Sonrasında bir girdim, bu ürün ' ( arkadaşımın kullanıcı adı) 'kişisine aittir diye bir yazı geldi. Ürüne ulaşmak için erişim talebi, yani aile paylaşımına ihtiyacınız var dedi. Bende yolladım arkadaşıma talebi, kabul etti. Sonrasında kendi Social hesabımı girersem bu sefer olur diye düşündüm. Oyunu başlata tıkladım. Social Club hesabımı girdim, bu sefer de aktivasyon kodu istedi. Girdim Voidu'ya, aldığım keyi oraya girdim. Kullanılmıştır daha önce diye kabul etmedi. Ne yaptıysam olmadı. Zararlı ben oldum arkadaşlar. :( Aile paylaşımını da kapattım. GTA 5 kütüphanem de fakat giremiyorum, erişim talebi istiyor. Paylaşım yapınca da neler olduğunu biliyorsunuz zaten.
Sonra başta GTA 5 dosyasını Steamapps'dan eski yerine taşıdım. Sonra benim daha önceden de girdiğim masaüstündeki GTA 5 simgesinden girmeye çalıştım. Steam client error felan diye bir hata geliyor.

Ne yapmam lazım arkadaşlar lütfen yardım edin. :( İlla yeniden mi indirmeliyim? Bunu istemiyorum. :( Bir kez daha Steam'ın ne kadar güçlü bir güvenlik uyguladığını görüyoruz bu arada.

@Venocom yok mu başka bir yolu yordamı? Arkadaşlar 62GB'ı bir daha indirmek istemiyorum ben. :(

Edit; Maalesef yaptığım bir saçma sapan hata yüzünden, Steam'ın güvenliğinin bu kadar yüksek olmamasını düşünerekten yaptığım hatadan dolayı kendim zarar gördüm. İndiriyorum yeniden. :(

Bende 2 defa indirmiştim :( İlk korsan indirmiştim sonra orjinal aldım. Korsan sürümünü orjinale çevirttiremedim. Tekrar indirmiştim :D :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı