Voidu'dan GTA 5 alınır mı?

Ben SC üzerinden indirdim. Aktivasyon işleminide SC internet sitesinden yaptım. Benide arkadaş eklersen sevinirim oyunda pek bi arkadaşım yok.

Yani kodu girince o orada duruyor ve istediğimiz zaman indirebiliyoruz anladığım kadarıyla. Peki online oynayabiliyor muyuz ? Ve güncellemler vs nasıl oluyor ?

Ben seriali aldığım gibi SC üzerinden etkinleştirdim ve SC üzeriden indirdim voidudan sadece seriali aldım.

Şu an satın aldım. Aldığım gibi key geldi.

Social Club'ta oyun yedeklenebiliyor mu? Ona göre C'ye kuracağım.

Direk kopyala yapıştır steam gibi yedekleme yok.

Dostlar bende Voidu dan aldım az önce oyunu. Key bilgileri ne zaman gelir acaba ? Bazı arkadaşlara hemen gelmiş ben yarım saattir bekliyorum hala gelen giden bir şey olmadı.

Tam sosyal e yazmışım oyun aktif olmuş

Son düzenleme:
Ya böyle bir şey olmaz arkadaş sabah indirimdeydi.Tam alacaktım ikindi 3 gibi bitmiş ya o sabah varsa akşama veya tüm gün devam etmez mi ? Böyle saçma bir şey olmaz birde eski fiyatı da değil indirimli fiyatı ile indirimsiz fiyatı arasında bir yer.Bir daha ne zaman girer bir fikri olan veya başka yerlerde girme ihtimali var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…