VOK GAMER alınır mı?

Kafadan 700 tl fark koydu. Bence değmez gibi?

MB511 kasa ile birlikte 40TL fark oluyor. Görselini EK'te gönderdim. Hatta HDD'yi iptal edip SSD'yi seçince 160TL fark oluyor bütçeniz varsa SSD'li olarak da alabilirsiniz.

Düzenleme : Anakart konusunda tereddütlüyüm. Bu konuda bir şey söyleyemem. 6500-6700TL civarına çıkıp MSI Max serisi bir anakart seçilebilir.

Dosya Ekleri

• vokstarsistem.jpg
    vokstarsistem.jpg
    126,9 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Benimde 200 tl aradaki fark kasayı yükseltmeye değer mi ? Bende emin değilim.
benim sistem boyle. Bence degmez. İnternetten herkes iyi demis sogutmasina yani yeterli demis. Ha yetmezse ilerde 700 tl lik sogutma takarsiniz mis gibi yeter. Benim gorusum bu yonde. Bana 700 tl fark koydu gereksiz geldi.
MB511 kasa ile birlikte 40TL fark oluyor. Görselini EK'te gönderdim. Hatta HDD'yi iptal edip SSD'yi seçince 160TL fark oluyor bütçeniz varsa SSD'li olarak da alabilirsiniz.

Düzenleme : Anakart konusunda tereddütlüyüm. Bu konuda bir şey söyleyemem. 6500-6700TL civarına çıkıp MSI Max serisi bir anakart seçilebilir.

bence ssd de olsun hdd de. Ben sistemi ssd’ye yukleyecegim. Hdd oyunlar icin vs.

Dosya Ekleri

• 98EB60C1-0B7C-4028-B43C-5C65104DF398.png
    98EB60C1-0B7C-4028-B43C-5C65104DF398.png
    248,4 KB · Görüntüleme: 60
Yerinizde olsam m2 ssd tercih edip anakartı atx boyutlarında seçerdim.Çünkü hem ekran kartı hemde Xpg ssd ortalamanın üstünde ısınan parçalar atx boyutlarında bir anakart ile parça ısılarının birbirini etkileme oranını düşürebilirsin. Birde mevcut kasa problem yaratabilir. Çünkü önü kapalı cam kasalar yanlarında hava kanalları olsada hava akılı %25 %30 daha düşük. Tavsiyem cooler master ın önü mesh panel olan modeli. Böylelikle psu konusunda da gönlünüz rahat olur.

Siz 7000 tl ye nasıl bir sistem tavsiye edersiniz ?
Eğer ki 7000₺ bütçem olsaydı alacağım sistem bu olurdu:
İşlemciyi Ryzen 3600, kasayı MB501L, anakartı MSI B450M-A PRO MAX, monitörü de Viewsonic VX2458 144 HZ seçerdim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı