VOK-TARGET/AMD RYZEN 5 3600/EVGA GeForce RTX 3060 XC GAMING 12GB/16GB DDR4/512GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VOK-TARGET ITOPYA'da.
www.itopya.com
Dostlar bu sistem neden bu kadar ucuz? Almayı düşünüyorum piyasadaki en ucuz 3060'lı sistem bu olunca ve "İtopya" ucuza satınca bir sıkıntı var mı diye danışmak istedim.
Güvenilir gibi duruyor. İnternette pek bir şey bulamadım ama adamların yaptıkları iş pek amatörce değil ve web sitelerinde .tr ibaresi var. Az önce aldığım bilgiye göre bu ibareyi koyabilmek için devletten izin almaları gerekiyormuş.
Güvenilir gibi duruyor. İnternette pek bir şey bulamadım ama adamların yaptıkları iş pek amatörce değil ve web sitelerinde .tr ibaresi var. Az önce aldığım bilgiye göre bu ibareyi koyabilmek için devletten izin almaları gerekiyormuş.