Volibear ile laneing nasıl ypaılmalı?

Heil HzEfelinss

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics
Meslek
Öğrenci
Volibear ile rank kasmak istiyorum. Kendim de deneyimledim, 0 7 olduğum maçta rahatlıkla oyuna dönebiliyorum. Yani güçlü bir şampiyon.

Ama laneningde nerler yapmam gerek bilmiyorum.

Popüler top lane şampiyonlarında nasıl lanening yapmam gerek yardım eder misiniz?

Örneğin Irelia, Darius, Teemo.

Son olarak karşıya göre nasıl pick atmalıyım, bunu da anlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka voli ila rank kasmak için 2 önemli nokta var;
Birincisi okuma yazma
İkincisi ise nefes alma ve kolunu oynatma

Bunları karşılıyorsan eğer volibear bir rakibe vurunca bir pasif geliyor max 5e kadar oluyor 5 olunca arkadaki rakiplerede vuruyor bu pasifi 5 yapıp(minyonlardan) rakibe q tarbesini vuruyorsun stunlanan rakip ne olduğunu anlamadan kafasına e düşüyosun sonra w vurdunmu zaten canı yarım kalıyor sonra flaş falan tutuştur alırsın killi, ignite yoksa kafasına ulti atıp zıplayabilirsin kule altındada sıkıntı çıkarmaz hem.

Lanede ilk e acip ilk 3 minyona e ile alman lazim. Adama hasar atma sansinda var ayrica. Adamin ustune dogru da git. Ilk 3 minyonu aldirma. 2 Level olunca Q acip Q-E ile adama direkt yari can atabilirsin full candan. Ama overextend yapma, dariusa karsi falan olursun.

Teemoya karsi oynamak biraz daha zor. 1 levelde totem al, 0:52'de ust caliya veya rakip ormana at, base at ve tarayici al. Sonra yine e acip ustteki calida dur. Teemo totem atarsa tarayici ile kes. Surekli calidan cikip minyon almaya bak. 6 olana kadar teemoyu kesemezsin cunku. Menzilli her matchup icin gecerli bu.

Karsiya gore pick isinin en basit hali google'a "XXX Counter" yazmak olur. U.GG'den Laningde guclu ve oynamayi sevdigin/bildigin bir karakteri alabilirsin.

Dikenli yelek başlanabilir irelia ve dariusa karşı. Elo düşükse tutuştur ile oyna topu yar geç sonra mide destek atarsın. Alamete oynamayı ihmal etme, baron piti etrafında voli bayağı güçlü bir şampiyon.

Peki Lethal Tempo mu Hortlağın Pençesi mi girmeliyim?
1693381459903.png

Tavsiyeleriniz dinledim ve attığım ilk maçtan

1693384037569.png

1693384048096.png

1693384106543.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı