Güç modunu yüksek performans yaparsanız sabitlenir diye biliyorum ama. Siz normalinde üstüne çıkmak istiyorsanız overclock yapmanız şart sanırım.İşlemcime voltaj vermeden GHz´ni stabil olana kadar yükseltsem sıkıntı olur mu? (3.00GHz hızı 3.01 yapsam voltaj uyarısı veriyor optimize değil diye)
voltaj vererek mi şart ?Güç modunu yüksek performans yaparsanız sabitlenir diye biliyorum ama. Siz normalinde üstüne çıkmak istiyorsanız overclock yapmanız şart sanırım.
Ben öyle biliyorum. Yalnız sisteminizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Zira işlemci ve anakartınız overclock için uygun değilse yapamazsınız.voltaj vererek mi şart ?
işlemci xeon e5450Ben öyle biliyorum. Yalnız sisteminizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Zira işlemci ve anakartınız overclock için uygun değilse yapamazsınız.
İşlemciniz overclock için uygun ama anakartinizdan emin değilim.işlemci xeon e5450
anakart: gigabyte ga g31m esl2
ekran kartım: msi rx460 2gb
şuanlık idareten topladım ana kart değişcem bu şekilde o.c olursa fena olmaz ama
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.