Volvo vs Ford

Volvo sağlam ama çoğu modelinin turbosunda sıkıntı çıkıyor ağırlıktan ötürü. Sağlamlık olarak volvo, yolda süratli kullanmak istiyorum dersem Ford.

Ford'un bazı tüm Volvo'yu tokatlayabilecek arabaları var, ben her türlü Ford'u seçerim, Volvo da fena değil.

Marka yerine model karşılaştırmaya ne dersiniz? Volvo evet çok sağlam ama diğer arabalar da sonuçta plastikten üretilmiyor.

Volvo daha sağlam daha tuzlu. Normal değil mi? Ford'un suv kuga ile Volvo suv XC 60 veya XC90 arasında ki fiyat farkı fazla. Bir XC 60 alırsanız iki kuga üstüne para da kalır. XC 90 söylemiyorum bile. Adamlar hem ucuz yapıp hem nasıl çok sağlam üretebilirler.

Modeller arası değişiklik gösteren saçma sapan mantığı olmayan bir soru. Büyük ihtimalle volvo_cars_turkey gibi saçma sapan kanallardan biri sormuştur. Bu tip insanlar yüzünden artık Türklere Volvocuyum demeye utanır hale geldim. Volvocuyum deyince otomatik olarak volvo_cars_turkey denilen saçma sapan kanalın abonesi zannediyorlar ve toxic olduğumu düşünüyorlar. Aynı Supra olayına döndü, max 12 yaşında fanboylar yüzünden sevdiğimiz markaların adı kötüleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…