Volvo vs Ford

YouTube'da gezindim Volvo sağlam videosuna girdim yorumlarda Ford'cular Ford'u savunuyor. (Ford bir ara Volvo'yu almıştı.) İsveç çeliği çok sağlam fakat Ford'cular Ford'un daha sağlam olduğunu söylüyor. Yorumları size bırakıyorum. Ben Volvo diyorum ama sizce hangisi daha sağlam, Volvo mu yoksa Ford mu?

Ford'da yol tutuşu çok iyi, Volvo'da ise sağlamlık çok iyi. Her iki arabanında birbirinden farklı eksikleri var. "Çok iyi" diye bir şey söz konusu değil yani.

Modeller arası değişiklik gösteren saçma sapan mantığı olmayan bir soru. Büyük ihtimalle volvo_cars_turkey gibi saçma sapan kanallardan biri sormuştur. Bu tip insanlar yüzünden artık Türklere Volvocuyum demeye utanır hale geldim. Volvocuyum deyince otomatik olarak volvo_cars_turkey denilen saçma sapan kanalın abonesi zannediyorlar ve toxic olduğumu düşünüyorlar. Aynı Supra olayına döndü, max 12 yaşında fanboylar yüzünden sevdiğimiz markaların adı kötüleniyor.
Dediğiniz kanalı ilk defa duyuyorum. Ama onun gibi içerikler paylaşan kanallara bakarken farkettiğimi belirttim zaten. Toxiclerin fordu savunduğunu da söylüyorum. Dediğinize katılıyorum fakat "Büyük ihtimalle volvo_cars_turkey gibi saçma sapan kanallardan biri sormuştur." bahsettiğiniz kanalı ilk defa sizden duydum. Kanalına baktım Tesla ile dalga geçmiş.

Çoğu dizel Volvo'da, Ford focus ve citroën'lerde kullanılan 1.6 dizel motor var.
Volvo'nun yağ bakımını yaparken parçacıdan Volvo arabam var onun için alacağım dersen aynı parçanın fiyatının üstüne 200 lira koyup söyler. Etik değil ama böyle. Başımıza geldi.
Volvo'lar iç aksam plastikler pek dayanıklı değil.
Citroën C4, Volvo S40'a göre daha mantıklı.
Ama focus, S40 ve C4'den daha mantıklı.
Volvo S60 dersen focustan çok ileri C5'ten daha ileri seviyede. Ben olsam Volvo S60 ama daha dar bütçe varsa focus seçerdim. Dizel olarak benzinli bilmiyorum.

Çoğu dizel Volvo'da, Ford focus ve citroën'lerde kullanılan 1.6 dizel motor var.
Volvo'nun yağ bakımını yaparken parçacıdan Volvo arabam var onun için alacağım dersen aynı parçanın fiyatının üstüne 200 lira koyup söyler. Etik değil ama böyle. Başımıza geldi.
Volvo'lar iç aksam plastikler pek dayanıklı değil.
Citroën C4, Volvo S40'a göre daha mantıklı.
Ama focus, S40 ve C4'den daha mantıklı.
Volvo S60 dersen focustan çok ileri C5'ten daha ileri seviyede. Ben olsam Volvo S60 ama daha dar bütçe varsa focus seçerdim. Dizel olarak benzinli bilmiyorum.

Çoğu kişi S90 XC90 filan yazmış. O paralara kadar çıkınca pek seçenek kalmıyor zaten ya BMW Audi Mercedes. Asıl önemli olan hızlı satılan orta fiyatlı piyasa arabalarında markaların ne vadettiği.
Yoksa Mercedes E serisi parasına Volvo alınmaz. Ama BMW 5 ya da Audi A6 mı Mercedes E mi denirse o tartışmaya girmem. 2.el alınacaksa hangisinde kriter olarak düşük km ve temizlik kafana yatarsa al gitsin. Sıfırda kampanya hangisinde varsa al gitsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı