Çözüldü Voodoops2trackpad: Identify touchpad command failied hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cherii

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Tam zamansız üniversite öğrencisi
RAM
8
SSD veya HDD modeli
LITEON CL-1-4D256, 256 gigabyte SSD
Ekran kartı
Nvidia MX110, Intel UHD Graphics 620
İşlemci
Intel i5-8265U CPU @1.60GHz (Whiskey Lake)
Merhaba, Big Sur sürümünü laptopuma kurmaya çalışıyorum ancak başlıktaki hatayı alıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG20230613012854.jpg
    IMG20230613012854.jpg
    384,9 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG20230613012912.jpg
    IMG20230613012912.jpg
    298,5 KB · Görüntüleme: 38
Tam sistem özellikleri nedir? Ayrıca daha güncel sürümleri de sisteminiz destekliyor, neden Big Sur?
https://psref.lenovo.com/syspool/Sys/PDF/Lenovo/Lenovo_V14_IWL/Lenovo_V14_IWL_Spec.pdf

tam sistem özellikleri burada olması gerek Lenovo V14- IWL 81YB modeli.

Ventura kurabilirsin. Tam sistemini de belirt.

Hemen ayarlıyorum.

https://psref.lenovo.com/syspool/Sys/PDF/Lenovo/Lenovo_V14_IWL/Lenovo_V14_IWL_Spec.pdf

tam sistem özellikleri burada olması gerek Lenovo V14- IWL 81YB modeli.

Hemen ayarlıyorum.

Tam sistem özellikleri burada olması gerek Lenovo V14- ıwl 81yb modeli.

Hemen ayarlıyorum.

Umarım tamdır 😅 Ventura sürümünü yüklemeye başladım, Drive ağ başarısız - yasak vermezse USB belleğime yazacağım.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    103,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 2.PNG
    2.PNG
    58,1 KB · Görüntüleme: 29
  • 3.PNG
    3.PNG
    64,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 5.PNG
    5.PNG
    61 KB · Görüntüleme: 26
  • 4.PNG
    4.PNG
    45,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 6.PNG
    6.PNG
    56,8 KB · Görüntüleme: 24
  • 7.PNG
    7.PNG
    5,3 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Daha önce denemiştim ama tekrar deneyeyim. Kota sınırı hatası almıyorum indirme sonlara gelince ağ hatası olarak durduruyor, devam ettir seçeneğine basınca yasak hatası geliyor. Windows güvenliği seçeneklerini kapatıp tarayıcı verileri ve çerezlerini kaldırdım fakat sonuç alamadım. Farklı bir cihazdan indirme oluyor, tablet ve telefondan da her ihtimale karşı indirmeleri başlattım.

Daha önce denemiştim ama tekrar deneyeyim.

Daha önce denemiştim ama tekrar deneyeyim. Kota sınırı hatası almıyorum indirme sonlara gelince ağ hatası olarak durduruyor, devam ettir seçeneğine basınca yasak hatası geliyor. Windows güvenliği seçeneklerini kapatıp tarayıcı verileri ve çerezlerini kaldırdım fakat sonuç alamadım. Farklı bir cihazdan indirme oluyor, tablet ve telefondan da her ihtimale karşı indirmeleri başlattım.

Drive kota aşımı olarak aratırsan forumda çözüm konusu mevcut.

Gecenin bu saatinde psikopat şekilde birkaç sorunu çözerek geldim. Şu an Ventura sürümünü yüklemeye çalışıyorum ama SMCSuperIO hatasını bir türlü aşamadım.

Gecenin bu saatinde psikopat şekilde birkaç sorunu çözerek geldim. Şu an Ventura sürümünü yüklemeye çalışıyorum ama smcsuperıo hatasını bir türlü aşamadım.

Bu sefer hangi hata var bilmiyorum smcsuperıo Config'den devre dışı bıraktım. Kurulum başlamıyor, reset NVRAM ile tekrar denedim değişen bir şey yok.

Dosya Ekleri

• omegauhhhh.jpg
    omegauhhhh.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 32
  • uhhhhh1.jpg
    uhhhhh1.jpg
    3,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG20230614034056.jpg
    IMG20230614034056.jpg
    226 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Merhaba @claus, öncelikle sistemi başarıyla kurduğumu belirteyim 😁 şu an farklı bir konu açtım. Aygıtlarımı maalesef kullanamıyorum.
Tamamdır bu normal bir durum. Onları'da tek tek tanıtacağız ;)
Diğer konuna dönüş yapıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı