Vooka trol red Switch mini RGB oyun klavyesi nasıldır?

Herolog

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 aydır bu klavyeyi kullanıyorum beni inanılmaz memnun etti. Bu fiyata böyle bir kalite beklemiyordum. Çok çok iyi bir klavye mi tabii ki değil, uzun vadede ne olur bilemem. Ama eğer mekanik olsun iş görsün veya ilerde daha iyisini alana kadar idare etsin diyorsan çok çok yeterli olduğunu düşünüyorum. Tabi teknoloji biraz şans işi, bazı kişilerde tuşlarda basmama veya çift basma gibi problemler olmuş. Ben öyle bir şey yaşamadım.

Ben yaklaşık 600 tl gibi bir fiyata aldım. RGB sini beğendim (bazı bahtsız kişilere rainbow olanını göndermişler bilginiz olsun) switchleri de fena değil benim hoşuma gitti. Kısaca 500-600 TL gibi bir fiyata hem mekanik hem rgb klavye benim bulabildiğim bir tek bu vardı iyi ki de almışım diyorum.

Yaklaşık 1 aydır bu klavyeyi kullanıyorum beni inanılmaz memnun etti. Bu fiyata böyle bir kalite beklemiyordum. Çok çok iyi bir klavye mi tabii ki değil, uzun vadede ne olur bilemem. Ama eğer mekanik olsun iş görsün veya ilerde daha iyisini alana kadar idare etsin diyorsan çok çok yeterli olduğunu düşünüyorum. Tabi teknoloji biraz şans işi, bazı kişilerde tuşlarda basmama veya çift basma gibi problemler olmuş. Ben öyle bir şey yaşamadım.

Ben yaklaşık 600 tl gibi bir fiyata aldım. RGB sini beğendim (bazı bahtsız kişilere rainbow olanını göndermişler bilginiz olsun) switchleri de fena değil benim hoşuma gitti. Kısaca 500-600 TL gibi bir fiyata hem mekanik hem rgb klavye benim bulabildiğim bir tek bu vardı iyi ki de almışım diyorum.
Küçük olması ve eksik tuşların mevcut tuşlara gömülüp kullanılması sizi rahatsız etmedi mi?

Küçük olması ve eksik tuşların mevcut tuşlara gömülüp kullanılması sizi rahatsız etmedi mi?
Hayatımda ilk defa %60 klavye kullanıyorum e ister istemez ilk başlarda zorlanıyor, garipsiyorsun. Mesela 20 senedir kullandığın ALT + F4 alışkanlığını FN + ALT + 4 olarak değiştiriyorsun. Başlarda afallasam da şu an normali buymuş gibi yapıyorum. Bir süre sonra alışıyorsun çünkü. Diğer tuşları da zaten günlük hayatta ne kadar kullanıyorsun ki.

Yaklaşık 1 aydır bu klavyeyi kullanıyorum beni inanılmaz memnun etti. Bu fiyata böyle bir kalite beklemiyordum. Çok çok iyi bir klavye mi tabii ki değil, uzun vadede ne olur bilemem. Ama eğer mekanik olsun iş görsün veya ileride daha iyisini alana kadar idare etsin diyorsan çok çok yeterli olduğunu düşünüyorum. Tabii teknoloji biraz şans işi, bazı kişilerde tuşlarda basmama veya çift basma gibi problemler olmuş. Ben öyle bir şey yaşamadım.

Ben yaklaşık 600 TL gibi bir fiyata aldım. RGB'sini beğendim (bazı bahtsız kişilere Rainbow olanını göndermişler bilginiz olsun) Switch'leri de fena değil benim hoşuma gitti. Kısaca 500-600 TL gibi bir fiyata hem mekanik hem RGB klavye benim bulabildiğim bir tek bu vardı iyi ki de almışım diyorum.

Bende ayni kklavyeyi 1 haftadir kullanıyorum. Garanti olsun diye ben Amazon'dan almistim. Gercekten dediginiz gibi guzel klavye.

Beyler yön tuşlarını nasıl aktif ediyoruz. Nasıl yapıldığını bulamadım :D
1_org_zoom.jpg

FN ile birlikte basacaksın. O zaman yön tuşları devreye giriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı