Vooka Trol Simug mekanik klavye alınır mı?

Hocam bir bozulma yok değil mi annem az para alıyor zar zor alıyoruz.
Çoğunlukla 8-9 ay geçmeden bozulmuyor hocam. Ben kendimden, arkadaşlarımdan ve kullananlardan biliyorum. Eğer şanssızsanız ilk ay, ilk hafta belki ilk gün bile bozulabilir fakat bu dediğim 600TL fiyat bandındaki tüm klavyeler için geçerli. 600TL'ye klavye almak başlı başına bir risk zaten.

Bu arada klavyede yön tuşu yok onu da kenara not alın alırken hocam.

Sonra klavye gelince AA yön tuşu nerede demeyin yön tuşları yok onu bilerek alın atarsınız başka tuşlara.

Hocam o numpad olmayan klavyede insert tuşu basılabilir mi?

bu arada klavyede yön tuşu yok onuda kenara not alın alırken hocam
Yön tuşları var hocam. Kombinlenmiş şekilde. Sağ shift ve FN tuşlarına 3 saniye basılı tutarsanız ok tuşları aktif oluyor.

Hayır hocam değil...

Hocam alıyorum inşallah bozulmaz korkuyorum.
Hocam alın en f/p klavye T60 şu anda. Evet Insert tuşunu da kullanabiliyorsunuz merak etmeyin.

Hocam o numpad olmayan klavyede insert tuşu basılabilir mi?
kanka o konuda bir fikrim yok açıkcası ama alacağınız klavyede numpadde yön tuşlarıda yok bilerek alın
alt fn ctrl ve . ta tuşu yön tuşlarına dönüşüyor eli alışık olmayan adam için çok sıkıntı şahsen ben bunlarla yön tuşuymuş gibi oynayamam.

Hayır hocam değil...

Hocam alın en f/p klavye T60 şu anda. Evet Insert tuşunu da kullanabiliyorsunuz merak etmeyin.
Hocam kullanıcı yorumlarında gördüğüm kutu bu şekilde klavyelerde bire bir aynı

Buda vooka kullanan arkadaşımdan aldığım fotoğraf kutusunu bulamamış ama bu logo bulunuyor klavyede

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-10-11-18-27-44-861_trendyol.com.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2023-10-11-18-33-01-099_com.whatsapp-edit.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…