Vooka Trol Simug mekanik klavye alınır mı?

600 TL'yi geçemem mini klavyeyi alıyorum tamam mıdır?
Aklınıza yattıysa alabilirsiniz hocam. Blue switch alacaksanız almadan önce videolarına bakın derim. Blue switch "clicky" switch olarak geçer. Çoğu kişi ya "linear" ya da "tactile" switch önerir. Kırmızı switch linear yani sessiz switchtir. Blue switch ileride başınızı ağrıtır.

bahsettiğiniz merdiven altı ürünleri alıp 2 ay sonra ağlamak yerine 1 ay geç alıp lenovo alırım önerdiğiniz markalara dönün bir bakın bozulsa karşınızda muhattabınız olmayacak markalardan bahsediyorsunuz inanılmazsınız
Lecco ürünleri genelde sıkıntılı oluyor. Alınmaz. Marka basılan çin menşeli ürünler. Rampageden daha beterler :D.

bahsettiğiniz merdiven altı ürünleri alıp 2 ay sonra ağlamak yerine 1 ay geç alıp lenovo alırım önerdiğiniz markalara dönün bir bakın bozulsa karşınızda muhattabınız olmayacak markalardan bahsediyorsunuz inanılmazsınız
hadi rampage öner oda dandik ya bi nebze onuda anlarım gelmişsin sarftech diyorsun aşırı komik :D

Aklınıza yattıysa alabilirsiniz hocam. Blue switch alacaksanız almadan önce videolarına bakın derim. Blue switch "clicky" switch olarak geçer. Çoğu kişi ya "linear" ya da "tactile" switch önerir. Kırmızı switch linear yani sessiz switchtir. Blue switch ileride başınızı ağrıtır.

Lecco ürünleri genelde sıkıntılı oluyor. Alınmaz. Marka basılan çin menşeli ürünler. Rampageden daha beterler :D.
sen çok şanssızmışsın be kanka o zaman 2.5 senedir kullanıyorum hala sorun çıkartmadı bana

hadi rampage öner oda dandik ya bi nebze onuda anlarım gelmişsin sarftech diyorsun aşırı komik :D
Sarftech markanın ismi değil hocam. Sarftech bir satıcı ismi. T60'ın üreteni Ziyou Lang. Bilinen ve f/p klavyeler üreten bir markadır(tüm klavyeleri değil ama T60 öyle).

Evet hocam. Klavye RGB değil, Rainbow. Yukarıda da belirtmiştim yine hatırlatayım. Bu fiyat bandında adam akıllı RGB klavye yok zaten.

Sarftech markanın ismi değil hocam. Sarftech bir satıcı ismi. T60'ın üreteni ziyou lang. Bilinen ve F/P klavyeler üreten bir markadır(tüm klavyeleri değil ama T60 öyle).

Evet hocam. Klavye RGB değil, Rainbow. Yukarıda da belirtmiştim yine hatırlatayım. Bu fiyat bandında adamakıllı RGB klavye yok zaten.

Hocam bir bozulma yok değil mi annem az para alıyor zar zor alıyoruz.

Sarftech markanın ismi değil hocam. Sarftech bir satıcı ismi. T60'ın üreteni Ziyou Lang. Bilinen ve f/p klavyeler üreten bir markadır(tüm klavyeleri değil ama T60 öyle).

Evet hocam. Klavye RGB değil, Rainbow. Yukarıda da belirtmiştim yine hatırlatayım. Bu fiyat bandında adam akıllı RGB klavye yok zaten.
bu arada klavyede yön tuşu yok onuda kenara not alın alırken hocam

bu arada klavyede yön tuşu yok onuda kenara not alın alırken hocam
sonra klavye gelince aa yön tuşu nerde demeyin yön tuşları yok onu bilerek alın atarsınız başka tuşlara

Hocam yanlış bilgilendirmek istemem tabii ki fakat Vooka'nın yorumlarında fotoğraflara baktığınız zaman kutusunun ziyou lang olduğunu görebilirsiniz resimlerine baktığımda tuşların üstündeki küçük amblemler bile birebir aynı klavyeler gibi geldi bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı