Bilgisayarı bugün açtığımda böyle bir manzarayla karşılaştım kısa bir araştırma sonucu bir fidye virüsü olduğunu öğrendim. Dosyaların hiçbirine erişemiyorum hepsinin sonunda voom uzantısı var. Virüs hakkında kısa bir araştırma yaptım ve çok da eski olmadığını gördüm. Bu dosyalara nasıl erişirim?
Ease Us'un veri kurtarma toolu var deneyebilirsiniz ama çok şansınızın olduğunu sanmıyorum. Ek olarak keyli bir şekilde şifrelenen dosyalar için çalışır mı onu da bilmiyorum. Dosyalar key ile şifrelenmiş gibi duruyor. Link
Yaptığınız eylemler sonucunda bilgisayarınıza gelen olası sorunda Technopat.net ve şahsım sorumlu değildir. Sorumluluk size aittir. Selamlar, Belirtilen programların bir kullanım sırası yoktur. İstediğinizden başlayın. Hepsini kullanmanızı öneriyorum. (Reklam zararlısı bulaşmadıysa...
O zaman yapacak hiçbir şey yok dosyalarına veda edebilir çoğu fidye virüsünün şifresini kırmak teorik olarak imkansızdır eğer yeni çıktıysa mümkün olmayabilir.
Dev konu 256-4096 BİT ŞİFRE YAPMA VE KIRMA Merhabalar Bugun Size Nasil 256 Bit Aes Sifre Kircaginizi gosterecegim Program:Cyrpto Platform:Android Özellikler; 256bit- 4096 bit encyrpt&decyrpt Ilk once uygulamamizi aciyoruz 256 bit secenegini seciyoruz ve devam ediyoruz Sifre olusturduktan...
Dev konu 256-4096 BİT ŞİFRE YAPMA VE KIRMA Merhabalar Bugun Size Nasil 256 Bit Aes Sifre Kircaginizi gosterecegim Program:Cyrpto Platform:Android Özellikler; 256bit- 4096 bit encyrpt&decyrpt Ilk once uygulamamizi aciyoruz 256 bit secenegini seciyoruz ve devam ediyoruz Sifre olusturduktan...