Voopoo Argus elektronik sigara önerisi

Emofisör

Hectopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Meslek
Avukat Sekreteri
Merhaba, 1 yıla yakındır Voopoo Argus Pro modelini sorunsuz bir şekilde kullanmaktaydım, ta ki düne kadar. Cebimde cüzdan, kulaklık vesaire dolu olduğu için aynı cepte elektronik sigaramın ateşleme tuşu basılı kalmış ve artık ne kadar süre basılı kaldıysa bilmiyorum. Cihazı kapatmadığım için likit vesaire komple akıp makine sıcaktan erimiş gitmiş.

Yeni bir Voopoo Argus modeli satın almayı düşünüyorum. Argus Pro 2, argus GT vesaire gibi modeller duydum. Argus modelinin en iyisi hangisiyse önerebilir misiniz?

Nereden temin edeceğimi de söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kış tatil dönemi geliyor akrabalara eşe dosta Argus Pro 2 beyaz reklamı verdim. Voopoo güzel iyi hoş ama yedek parça için sıkıntılı coil kit kullanacağım için derdim yok ama sıkıntı çekeceğinizi düşünüyorsanız daha yaygın markalara bakın ama bu yaygın markalar çok kaliteli değil unutmayın.

Kış tatil dönemi geliyor akrabalara eşe dosta Argus Pro 2 beyaz reklamı verdim. Voopoo güzel iyi hoş ama yedek parça için sıkıntılı coil kit kullanacağım için derdim yok ama sıkıntı çekeceğinizi düşünüyorsanız daha yaygın markalara bakın ama bu yaygın markalar çok kaliteli değil unutmayın.
Argus'ta o problemi hiç yaşamadım işte Argus Pro için 5'li coil aldım daha 2 tanesini kullanabildim makine benim unutkanlığımdan ötürü eridi gitti cebimde, bu Argus Pro 2'yi nereden temin edebilirim satış sitesi varsa şuradan al diyebileceğiniz bir link gönderir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı