Voopoo Argus Pro akıtma sorunu

Hocam aklımda bir soru var onu sormak istiyorum size. Hocam bu coillerin ohm değerine göre watt kullanımları varmış galiba. Konunun başında da belirttiğim gibi 0.15 ohm coil kullanıyorum ve üstünde 60W-80W yazıyor. Ben ilk aldığımdan beri 25-35W arasında kullanıyorum bu bahsettiğimiz sıkıntıya yol açar mı?

Hocam aklımda bir soru var onu sormak istiyorum size. Hocam bu coillerin ohm değerine göre watt kullanımları varmış galiba. Konunun başında da belirttiğim gibi 0.15 ohm coil kullanıyorum ve üstünde 60W-80W yazıyor. Ben ilk aldığımdan beri 25-35W arasında kullanıyorum bu bahsettiğimiz sıkıntıya yol açar mı?
Valla ben hiç sıkıntıya yol açtığını görmedim. Bendeki aynı cihazın alt modeli olması lazım, bir ağabeyde var onunla alıyoruz genelde likitleri zaten. Neyse o da ben de 0.15Ohm coil kullanıyoruz, 25-35 arası kullanıyoruz senin gibi. Hatta o 23'de kullanıyor galiba. Ben 25'de kullanıyorum. Mesela aroma az mı geliyor, 30'a alıyorum daha iyi hissediyorum. Hatta bugün 45'de kullanayım dedim. Çeke çeke yorulmuştum çünkü :D 1 buçuk saniye anca çekebiliyorum 45'de. Ama aroma da iyi geliyor duman da. İşte 25'deyken 2 buçuk saniye çektiğini düşün onun gibi oluyor. Bu Ohm-Watt mantığını araştırırsan daha iyi olabilir. Ama sözün özü bi sıkıntı çıkarmaz.

Vallaha baksam iyi olur dediğiniz gibi hocam zaten 0.3 ohmluk coili taktım onda da akıtma yapıp yapmayacağına bakacağım.
Zahmet etmeyin ben bukdum ben de öğrendim 🤠
Coil direnci (ohm değeri) düştükçe duman performansı artar boğaza vurum azalır. Coil direnci arttıkça duman performansı azalır ama boğaza vurum artar daha çok sigara hissiyatı verir.

O zaman 0.3 benim için daha iyi bir coil hocam bağımlılıktan ötürü sigarayı bırakmak istiyorum bu cihazı alma sebebim de bu maksat hem vurum yapsın hem de sigara içme ihtiyacı duymayayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı