Şu an değil de gelecekte alkol bağımlısı olacağımı öngörüyorum çünkü normalde utangaç, çekingen, konuşkan, sosyal, birisi değilim ama alkol alınca bu saydıklarım tam tersine dönüyor.
Sende olmamaya çalış Ali.
Şu an değil de gelecekte alkol bağımlısı olacağımı öngörüyorum çünkü normalde utangaç, çekingen, konuşkan, sosyal, birisi değilim ama alkol alınca bu saydıklarım tam tersine dönüyor.
Alkolün bir yere kadar etkisi içindeki baskılanmış şeyleri ortaya dökmesidir, içinde olmayan bir şeyi dışarı çıkartmaz. Alkollüykenki senle alkolsüz senin farkı yok, bunu bilmeni isterim. Yani alkollüyken ne hissedip konuşuyorsan onu normalde de yapabilirsin, sırf bu yüzden alkol tüketmene gerek yok.Hahaha peki diriyi öldürür mü
Şeftali veya kavun aromalı içiyordum sürekli eskiden. onun dışında çilekte vardı galiba en güzel şeftali aroması ama ne yazık ki hafiften bozulmuş tadı. Teşekkür ederim bu arada gel bu beraber olsun.
Şuan değil de gelecekte alkol bağımlısı olacağımı öngörüyorum çünkü normalde utangaç, çekingen, konuşkan, sosyal, birisi değilim ama alkol alınca bu saydıklarım tam tersine dönüyor.
Hahaha peki diriyi öldürür mü![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.