Votka ne kadar sarhoş eder?

bat1n

Hectopat
Yer
C:\Windows\system
Daha fazla  
Selamlar dostlar iyi akşamlar,
Alkol direncimin orta olduğunu düşünüyorum. 4 redden sonra bir mıyışma bir ağırlık geliyor.
35'lik İstanblue tek başıma içsem sek şekilde ne kadar etki eder sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
istanblue gibi dandik bir vodka içmeni tavsiye etmem. sabah çarşafların kusmuk içinde uyanabilirsin. onun yerine absolut veya en kötü smirnoff gibi markaları tercih etmeni öneririm.

hocam etkisi ne kadar olur smirnoffun ?
bünyenize bağlı. açıkçası ben 4. bardaktan sonra gidiyorum ama siz yine de bünyenize çok güvenmiyorsanız yavaş yavaş için ve eğer meyve suyuyla vs. karıştıracaksanız vodkanın ölçüsünü az tutun

Selamlar dostlar iyi akşamlar,
Alkol direncimin orta olduğunu düşünüyorum. 4 redden sonra bir mıyışma bir ağırlık geliyor.
35'lik istanblue tek başıma içsem sek şekilde ne kadar etki eder sizce?

Vodka kolonyadır. Paran yoksa istanblue içersin. ROM vs deneyin hocam para kaybı vodka.

Genel olarak, birkaç shot votka hafif çakırkeyif yapabilir, 5-6 shot ciddi sarhoşluk yaratabilir. Siz yine de dikkate alarak tüketin.

4 tane kırmızıda 150ml alkol var. 35lik vodkada 130 ml alkol var. Kendin hesapla burdan ne kadar sarhoş olacağını.

Vodka yapısı itibariyle hızlı çarpan bir içki. Bu soruyu sordurtmayacak kadar da sarhoş yapar, şişenin dibini gördüğün de anlarsın, sabah da muhakemesini kurarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı