Vozol 12000 3 haftada bitmesi normal mi?

arduus

Decapat
Daha fazla  
Tam 3 hafta önce Vozol 12000 blueberry storm almıştım ve bugün itibarıyla bitmiş bulunmakta. Bu normal mi, ürünü kullanma sıklığım da çok azımsanacak derecede değil ama bana biraz şaibeli geldi doğrusu.

Gayet iyi hocam fazla bile sürmüş. İçim sıklığınız nedir acaba?
Hocam lise sonum, tenefüsler 10 dakika ve her tenefüste içiyordum. Bunun dışında okuldan çıktıktan sonra dizi film izlerken biraz içiyordum ve ara sıra da çekim yapıyorum. Bunun dışında oyun oynadığım akşamlar oyun oynarken çekim yapıyordum. Blueberry storm aromalı kullanıyordum. Yeniden almayı düşünüyorum da önerdiğiniz bir aroma var mı hocam? Ekşi veya tatlı olabilir, blueberry storm ve blue razz lemon içmişliğim var ve ikisini de oldukça beğendim.

12binlik kullanmadımda 10binlikte blue razz ice kullandım bayağı fresh bir aromadır. Zaten sonrasında da bıraktım, 500, 550 her hafta vere vere para kalmıyor. Gittim normal elektronik sigaraya geçtim.

Hocam lise sonum, teneffüsler 10 dakika ve her teneffüste içiyordum. Bunun dışında okuldan çıktıktan sonra dizi film izlerken biraz içiyordum ve ara sıra da çekim yapıyorum. Bunun dışında oyun oynadığım akşamlar oyun oynarken çekim yapıyordum. Blueberry storm aromalı kullanıyordum. Yeniden almayı düşünüyorum da önerdiğiniz bir aroma var mı hocam? Ekşi veya tatlı olabilir, blueberry storm ve blue razz lemon içmişliğim var ve ikisini de oldukça beğendim.

Hocam hala içiyor musun veya bıraktınmı bende almayı düşünüyorum.

Hocam hala içiyor musun veya bıraktınmı bende almayı düşünüyorum.
Böyle bir konu yazdığımı bile hatırlamıyorum :d, neredeyse 2 yıl olmuş. Bunu yazdıktan sonra yaklaşık 7 tane 12000'lik vozol bitirdim. Ondan sonra bıraktım, artık içmiyorum ve keşke içmeseymişim. En fazla 1 hafta gidiyor aktif içiciyseniz ve ertesi sabah boğazda oluşan iğrenç tadı içine katmıyorum bile. Şuan sigara içiyorum, vozoldan çok daha iyi (kesinlikle sigara vs. tütün ürünlerini tavsiye etmiyorum ama eğer vozol düşüncen varsa tekrar düşün derim.)

Böyle bir konu yazdığımı bile hatırlamıyorum :d, neredeyse 2 yıl olmuş. Bunu yazdıktan sonra yaklaşık 7 tane 12000'lik Vozol bitirdim. Ondan sonra bıraktım, artık içmiyorum ve keşke içmeseymişim. En fazla 1 hafta gidiyor aktif içiciyseniz ve ertesi sabah boğazda oluşan iğrenç tadı içine katmıyorum bile. Şu an sigara içiyorum, Vozol'dan çok daha iyi (kesinlikle sigara vs. tütün ürünlerini tavsiye etmiyorum ama eğer Vozol düşüncen varsa tekrar düşün derim.)

Hocam peki başka sağlık sorunları yaşadınız mı ciğerler ile vs alakalı. Bende zaten merak ettiğim için bir tane bitirip başka içmeyeceğim.

Hocam peki başka sağlık sorunları yaşadınız mı ciğerler ile vs alakalı. Bende zaten merak ettiğim için bir tane bitirip başka içmeyeceğim.
Vozol hızlı bittiği için çok uzun dönemler boyunca kullanmadım, herhangi bir sağlık sorunum da oluşmadı ama akciğerde gerçekten su topluyor, zaten bu yüzden kısa ve uzun vadede sigaradan daha kötü sağlık açısından. Kişiden kişiye göre değişir etkileri ama eğer kronik bir hastalığın yoksa deneyebilirsin, naçizane tavsiyem biraz daha soft aromalar almandan yana olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı