Vozol 20000 aroma önerisi

C H O S E N

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 20bin çekimlik bir Vozol alacağım, elimde vzbull var daha yeni ama tadını beğenmedim. Şekerli bir şey olsun ve aroması fazla gelsin istiyorum, bu arada sağlıksız kullanma diyecekler fikirlerini kendine saklasın.

Watermelon bubblegum vardı 6k,hiç tad gelmiyordu.Umarım aldığım yerdendir.
Hocam kesinlikle üründe sorun olduğunu düşünüyorum. Vozol 6000 serisi aroma bakımından en favori serimdir. AYnı tadı 10K da yakalamayadım bi türlü. Karpuz sakız da harika bi aroma. Başka birinin elinde görürseniz 2 fırt alın bana katılacaksınız :)

Merhaba, 20bin çekimlik bir Vozol alacağım, elimde vzbull var daha yeni ama tadını beğenmedim. Şekerli bir şey olsun ve aroması fazla gelsin istiyorum, bu arada sağlıksız kullanma diyecekler fikirlerini kendine saklasın.
10K serisinde grape (üzüm) (mor renk) en yoğun aroma veren aromaydı. Ben bıraktığım için yeni serinin tadını bilmiyorum. Bozmamışlarsa tatlı ve bol aromalı bir üründür.

Hocam kesinlikle üründe sorun olduğunu düşünüyorum. Vozol 6000 serisi aroma bakımından en favori serimdir. AYnı tadı 10K da yakalamayadım bi türlü. Karpuz sakız da harika bi aroma. Başka birinin elinde görürseniz 2 fırt alın bana katılacaksınız :)

10K serisinde grape (üzüm) (mor renk) en yoğun aroma veren aromaydı. Ben bıraktığım için yeni serinin tadını bilmiyorum. Bozmamışlarsa tatlı ve bol aromalı bir üründür.
Bencede aldığım yerden.20k vzbull var 6. modda bile tad gelmiyor.

Kral sana stokları atsam 10K için öneri yapabilir misin?Ağza fazla gelen ama baymayan aroma istiyorum.

Cool Mint(⛔Tükendi ⛔)
(Soğuk Nane)

Strawbery Smoothie
(Çilekli Smoothie)

Green Blast
(Yeşil Elma- Kivi)

Red Mojito
(kırmızı mojito kokteyl)

Cedar Berries
(Sedir Meyveleri)

Forest Berry Storm (⛔ Tükendi ⛔ )
(Orman Meyveleri)

Cream Tobacco (⛔ Tükendi ⛔ )
(Krema Tütün)

Sour Apple İce
(Ekşi Elma-Buz)

Passion Fruit Raspberry Tangerine
(Ahududu Çarkıfelek - Mandalina)

Dragon Fruit Banana Cherry
(Muz-Vişne-Ejder Meyve)

Blue Razz Lemon
(Ahududu-Limon)

Peach Mango Smoothie
(Şeftali-Mango Smoothie)

Watermelon ice(⛔ Tükendi ⛔ )
(Karpuz Buz)

Kivi Guava
(Kivi ve Guava Meyvesi)

Green Chocolate Cream(⛔Tükendi ⛔)
(Çikolatalı Krema)
Strawberry ice cream(yeni seri)
Strawberry kivi(yeni seri)

Son düzenleme:
Sadece içtiklerimle ilgili kendi ağız tadımı yazacağım.
Strawbery Smoothie (Çilekli Smoothie): Aşırı derece tatlı gerçekten çilekli smoothie tadı verir. Benim gibi aroması aşırı bol olsun diyenler için biçilmiş kaftan.
Peach Mango Smoothie (Şeftali-Mango Smoothie): Şeftali tatı geliyor ama çok baskın değil. İstediğin aroma bu olabilir diye düşünüyorum
Kivi guava: ağız tadıma hiç uymuyor 1 kere denedim asla satın almam, kivi tadı hiç yok guava çok yoğun ve kötü.
Green Chocolate Cream: çikolatanın en kötü hali beleş bulunursa içilir asla para verilmez.

Sadece içtiklerimle ilgili kendi ağız tadımı yazacağım.
Strawbery Smoothie (Çilekli Smoothie): Aşırı derece tatlı gerçekten çilekli smoothie tadı verir. Benim gibi aroması aşırı bol olsun diyenler için biçilmiş kaftan.
Peach Mango Smoothie (Şeftali-Mango Smoothie): Şeftali tatı geliyor ama çok baskın değil. İstediğin aroma bu olabilir diye düşünüyorum
Kivi guava: ağız tadıma hiç uymuyor 1 kere denedim asla satın almam, kivi tadı hiç yok guava çok yoğun ve kötü.
Green Chocolate Cream: çikolatanın en kötü hali beleş bulunursa içilir asla para verilmez.
Çilekli smoothie alacaşım o zaman.aroması aşırı olsun istiyordum.

Çilekli smoothie alacaşım o zaman.aroması aşırı olsun istiyordum.
Baymayan dediğiniz için şeftali önermiştim. Eğer sürekli içiçiyseniz çileğin baymayacağını düşünüyorum ama yeni başladıysanız 20 30 fırttan sonra bayabilir. Şeftali baymıyor . Çilekliyi alırsanız yanınıza su almayı unutmayın aşırı susatıyor :D

Baymayan dediğiniz için şeftali önermiştim. Eğer sürekli içiçiyseniz çileğin baymayacağını düşünüyorum ama yeni başladıysanız 20 30 fırttan sonra bayabilir. Şeftali baymıyor . Çilekliyi alırsanız yanınıza su almayı unutmayın aşırı susatıyor :D
Teşekkür ederim,yanlış anlamadım aroması fazla geliyor değil mi ağza çileğin?

Şeftaliyi sevmiyorum ondan yoksa onu alırdım😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı