Vozol 20K çok kokuyor

muzooo31

Femtopat
Daha fazla  
Daha yeni aldım star serisinin Dragon fruit olanini fakat inanilmaz bir kokusu var. Evde neredeyse icmememe ragmen ailem Red Bull mu ictin odan ne kokuyor deyip duruyor. Bir çözümü vs var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yeni aldım star serisinin Dragon fruit olanini fakat inanilmaz bir kokusu var. Evde neredeyse icmememe ragmen ailem Red Bull mu ictin odan ne kokuyor deyip duruyor. Bir çözümü vs var mıdır acaba?

Tadı da ağır olduğu gibi kokusu da ağırdır. Low ayarda bile yayılıyor mu kokusu?
Aileniz biliyorsa kapınızı kapatın camınızı açın için. Bilmiyorsa cama yaslanarak için :D

Tadı da ağır olduğu gibi kokusu da ağırdır. Low ayarda bile yayılıyor mu kokusu?
Aileniz biliyorsa kapınızı kapatın camınızı açın için. Bilmiyorsa cama yaslanarak için :D
Hocam vallaha hep lowda iciyorum evde 1-2 kere çektip valide hanim redbull içme bu kadar zararlı dedi sakladigim cekmecede kokuyor biraz disarda icerim ama durdugu yerde kokuyor

Hocam vallaha hep Low'da iciyorum evde 1-2 kere çektip valide hanim Red Bull içme bu kadar zararlı dedi sakladigim cekmecede kokuyor biraz dışarıda icerim ama durdugu yerde kokuyor

Ufakta olsa bir vantilatör, pervane ile kokuyu dağıtabilirsiniz, balkonu deneyin
Karpuzlu vozol varken ev komple şekerli karpuz karpuz kokuyordu nefes alınmayacak şekilde boğuyordu.
:D

Ufakta olsa bir vantilatör, pervane ile kokuyu dağıtabilirsiniz, balkonu deneyin
Karpuzlu vozol varken ev komple şekerli karpuz karpuz kokuyordu nefes alınmayacak şekilde boğuyordu.
:D
Teşekkürler hocam deneyecegim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı