Vozol 25000 Sisha Alınır mı?

emgyt

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, geçtiğimiz ay internetten Vozol almıştım.

Yeni Sisha 25000 serisi de çıktığını gördüm, bu seriyi deneyenler var mı, memnun musunuz?
Değişik bir sesi var ama cihaz mı arızalı onu anlamadım.

Vista 20k kullanıyorum ama o seriyi de merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Berry ice aromasını içmiştim o kadar güzel bi tat var ki her damağa uyuyor. Arkadaşım kullanıyor tek sorun olarak likiti hızlı bitirdim dedi. Kendisi biraz aşırı fazla kullandığı için kendisinden kaynaklı oldugunu düşünüyorum. genel olarak dl içim alışmak biraz zor ve acı verici ama şahsımca alınır.

Eğer nargile içmeyi seviyorsanız alınır araba egzoz sesi ve nargile fokurdaması sesi mevcut
bence diğer seriler daha iyi bu sigaradan çok nargile tarzı bir ürün.

Merhabalar, geçtiğimiz ay internetten Vozol almıştım.

Yeni Sisha 25000 serisi de çıktığını gördüm, bu seriyi deneyenler var mı, memnun musunuz?
Değişik bir sesi var ama cihaz mı arızalı onu anlamadım.

Vista 20k kullanıyorum ama o seriyi de merak ediyorum.
Hocam ben aldım 2 gün önce 60 likit vardı baya eco da kullandım power e bile çekmedim. Alt taraftaki ayarı en kısıkta kullandım ufak bi boşluk vardı sadece ve şu an 40 da likiti. anlıyacağınız baya hızlı bitiyor paranız varsa aroma tadı aşşırı güzel

Hocam ben aldım 2 gün önce 60 likit vardı bayağı eco da kullandım Power'e bile çekmedim. Alt taraftaki ayarı en kısıkta kullandım ufak bir boşluk vardı sadece ve şu an 40 da likiti. Anlayacağınız bayağı hızlı bitiyor paranız varsa aroma tadı aşırı güzel.

Onların göstergesi bozuk olabiliyor ben 20k Vista'yı %0 da 1,5 haftadan fazla kullandım arkadaşımın verdiği %0'da 2 hafta falan oldu hatta geçti glb daha vardı attım çöpe.

Onların göstergesi bozuk olabiliyor ben 20k Vista'yı %0 da 1,5 haftadan fazla kullandım arkadaşımın verdiği %0'da 2 hafta falan oldu hatta geçti glb daha vardı attım çöpe.
kanka 20k lar öyle fakat 25k lar %0 a ulaşınca direk bitiyor. Aşırı hızlı bitiyor ve çok kullanışsız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı