Vozol boğaz ağrısı yapıyor

ahmetersöz26

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar uzun zamandır hem sigara hem puff kullanıyorum 2 haftadır sigara içmiyorum puff kullanmayı azalttım bu zamana kadar 10.000'likleri tercih ediyordum şeker aroması daha az geldiği için piyasada artık 10.000'likler bulunmadığı için 20.000'liklerle devam ediyordum bugün 12.000'lik aldım sürekli aynı aroma kullanmama rağmen çok şekerli ve boğaz vurumu daha sert geldi boğaz ağrısı da yapıyor anlayamadığım şey 10.000'liklerin daha uzun gitmesi ve tatların sürekli değişmesi artık bu durumdan bunaldım arkadaşımın yurt dışından getirdiği vape bu zamana kadar denediğim en iyisiydi Türkiye'de bu cihazlar daha pahalı ve kaliteli değil siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ekranlı elektronik sigara var. Marka modeli ise Voopoo Drag 3.
2 aydır arkadaşımla likit koyup koyup neredeyse her gün kullanıyoruz ve 3.750 puff yeni olmuş. 20.000 olayı tamamen kolpa.

20.000 çekimlik var 1 ay olacak %90 da halen astım var ama hiçbir sorunum yok ☺️

Hocam bayağı az kullanıyorsunuz o zaman günde 14 15 sigara içiyordum sigara ihtiyaçimi karşılaması için canım sigara istediği zaman 12 çekim yapıyorum günde 180 çekim.

Bende ekranlı elektronik sigara var. Marka modeli ise voopoo drag 3.
2 aydır arkadaşımla likit koyup koyup neredeyse her gün kullanıyoruz ve 3.750 puff yeni olmuş. 20.000 olayı tamamen kolpa.

Aynen böyle bu cihazlarda 20 bin ömür olmuyor 4000 çekim yurt dışı vape 12'lik pufftan daha çok gitti.

Hocam bayağı az kullanıyorsunuz o zaman günde 14 15 sigara içiyordum sigara ihtiyaçimi karşılaması için canım sigara istediği zaman 12 çekim yapıyorum günde 180 çekim.

Aynen böyle bu cihazlarda 20 bin ömür olmuyor 4000 çekim yurt dışı vape 12'lik pufftan daha çok gitti.
hocam çok haklısınız bide aromalarda bi tık şekerleşme var. bende her gün içen biri olmamama rağmen likitin 50%'ye gelmesi beni çok şaşırttı. daha dün kahvenin yanında içerken 10 dk içinde pili 20% azaldı bence buda büyük bir sorun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı