Vozol/Elfbar nereden bulunur?

Tekin44

Decapat
Daha fazla  
Malatya'da nereden Vozol veya Elf Bar bulabilirim? İnternettende alabilirim site öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telegram grupları dolandırıcı yuvası, hepsi sahte. 300 TL'ye Vozol mu olur :D 1 kere denedim almayı, adam ayıktı ve beni engelledi. Sağlam satıcı bulmak gerekiyor.

Sağlam satıcıdan almak gerekiyor, zaten genelde toplu satanlar ucuza satıyor. Ama 500'e falan satan da var, kimi elden kimi kapıda ödeme ile satıyor ürünlerin orijinalini zaten satan yok zaten nereden alırsan al sahte oluyor.

Sağlam satıcıdan almak gerekiyor, zaten genelde toplu satanlar ucuza satıyor. Ama 500'e falan satan da var, kimi elden kimi kapıda ödeme ile satıyor ürünlerin orijinalini zaten satan yok zaten nereden alırsan al sahte oluyor.
Hocam ben esfvapeden alıyorum, onların orjinal. Zaten katı kuralları var sitenin. Ama pahallı ordada ve çeşit az. Eğer tanıdığınız güvenilir satıcı varsa özelden yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam ben esfvapeden alıyorum, onların orijinal. Zaten katı kuralları var sitenin. Ama pahalı orada da ve çeşit az. Eğer tanıdığınız güvenilir satıcı varsa özelden yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Telegram gruplarının grup yöneticileri güvenilir oluyor, gruplarda referanslı satıcı var mı diye sorduğunuzda zaten bot falan otomatik mesaj atıyor. Grup ismi verirdim ama yasak, size özelden nereden yazayım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı